OVU STVAR NOVAK ĐOKOVIĆ CUGA ČIM OTVORI OČI: Pretvara ga u KRVOLOČNU ZVER, ništa bolje NEMA ZA ZDRAVLJE
Novak Đoković, Foto: Printscreen/Twitter/TennisTV

otkrivamo

OVU STVAR NOVAK ĐOKOVIĆ CUGA ČIM OTVORI OČI: Pretvara ga u KRVOLOČNU ZVER, ništa bolje NEMA ZA ZDRAVLJE

Jedna od zdravih navika koju Novak praktikuje već skoro deceniju jeste jutarnji napitak koji pije čim ustane iz kreveta.

Objavljeno:

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, poznat je ne samo po svojim sportskim podvizima, već i po zdravom načinu života koji vodi zajedno sa suprugom Jelenom. Jedna od zdravih navika koju Novak praktikuje već skoro deceniju jeste jutarnji napitak koji pije čim ustane iz kreveta. Sastojci za ovaj napitak su veoma jednostavni:

2 zrele banane

4 kašičice čia semena

1 kašika lanenog semena

250 ml vode

200 mlkokosovog mleka (može biti i bademovo)

1 kašika proteinskog praha

2,5 kašičice kakao praha

pola kašičice cimeta

Jelena Đoković
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ukoliko želite da probate ovaj napitak koji je deo jutarnje rutine najboljeg tenisera sveta, evo i detaljnog recepta. Banane oljuštite, prepolovite i ubacite u blender. Zatim dodajte kokosovo mleko i vodu, pa tek onda ostale sastojke. Izblendajte sve sastojke i dobićete hranljiv napitak spreman za konzumaciju. Novak i Jelena Đoković veoma vode računa o ishrani, te se trude da konzumiraju namirnice koje su zdrave za organizam. Poznato je da izbegavaju gluten, a ovaj napitak je samo jedan od primera zdravih izbora koje prave kada je ishrana u pitanju, prenosi "Telegraf". Novak Đoković je svojom predanošću zdravom načinu života i ishrane postao inspiracija mnogima širom sveta. Ovaj napitak nije samo omiljeni izbor Novaka Đokovića, već može postati i deo zdrave rutine mnogih koji žele da unesu korisne sastojke u svoj organizam od samog početka dana.

01:18

DA LI STE ČULI ZA BALKANSKI LJUBAVNI ELIKSIR? Etnološkinja o šok receptu za napitak: OVO JE GLAVNI SASTOJAK BEZ KOGA NE MOŽE

(Espreso/republika/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.