PRINC VILIJAM SE SLOMIO ZBOG PRONAĐENOG LEŠA: Rana na glavi bila JEZIVA, pored TELA ležalo ORUŽJE...
Princ Vilijam, Foto: Profimedia

pažnja

PRINC VILIJAM SE SLOMIO ZBOG PRONAĐENOG LEŠA: Rana na glavi bila JEZIVA, pored TELA ležalo ORUŽJE...

Tomova smrt je poseban udarac, jer stiže posle vesti o Kejtinim zdravstvenim problemima i karcinomu koji je otkriven kod kralja Čarlsa.

Objavljeno:

Smrt Tomasa Kingstona (45), muža Lejdi Gabrijele koja je rođaka kralja Čarlsa, veliki je šok za sve koji su ga poznavali. Ovo je najnovija u nizu tragedija koje su pogodile britansku kraljevsku porodicu.

Tomas Kingston je pronađen mrtav na imanju roditelja, u Kotsvoldu, jednom od najlepših krajeva u Engleskoj. O tome zašto je njegova smrt poseban udarac za princa Vilijama, govori Dženi Bond, vrsni poznavalac prilika u Kensingtonskoj palati.

"Tom je bio izuzetno popularan u kraljevskim krugovima", kaže Dženi u intervjuu za magazin "OK!". "Godinama se poznavao sa mlađim naraštajem. Bio je prijatelj Pipe Midlton s kojom se nekada zabavljao. Bio je pozvan i na njeno venčanje, zajedno sa Lejdi Gabrijelom. Bio je skoro ista generacija sa Kejt Midlton i princom Vilijamom i sigurna sam da je njih ova vest naročito potresla.

Tomova smrt je poseban udarac, jer stiže posle vesti o Kejtinim zdravstvenim problemima i karcinomu koji je otkriven kod kralja Čarlsa. Sigurno je da će Vilijam i Ketrin učiniti sve da Lejdi Eli olakšaju bol", kaže Dženi.

Lejdi Gabrijela je ćerka princeze i princa od Kenta, odrasla je u Kensingtonskoj palati gde joj je lično kraljica Elizabeta plaćala stan sve dok se neki članovi Parlamenta nisu pobunili. I ona je u redu za britanski presto, ali veoma, veoma nisko. Lejdi Ela i Tomas su se venčali u zamku Vindzor, u istoj kapeli u kojoj su brak sklopili i princ Hari i Megan Markl.

Princ Vilijam, Princeza Dajana, Kraljevska porodica, Velika Britanija
foto: EPA-EFE/PHIL NOBLE / POOL

Njih dvoje su bili pozivani na sve kraljevske događaje, Lejdi Ela je viđena više puta na kraljevskom balkonu. Na venčanju su im bili čak i kraljica Elizabeta i njen suprug.

O Tomovoj tragičnoj smrti se zasad malo zna. Te nedelje je ručao sa roditeljima, otac je izašao da se prošeta sa psima po imanju. Kad se vratio, sina nije bilo.

Posle pola sata su otkrili da je jedna od zgrada zaključana i razvalili su vrata. Tomasa je otac našao sa katastrofalnom povredom glave, pored njega je bilo i oružje. Policija je zaključila da nema razloga za pokretanje istrage.

06:12

GODINAMA SE IŽIVLJAVALI NAD NAVALJNIM U ZATVORU? Analitičar tvrdi: Smrt je bila poruka pred izbore, DA SE NE KANDIDUJU OVI LJUDI

(Espreso/lepa i srećna/Prenela P.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.