HOROSKOP ZA 2. MART: Ovnovi FINANSIJE su vam na STAKLENIM NOGAMA, Bikove čekaju velike ODLUKE, a ostalima ovo
Ilustracija, Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

horoskop

HOROSKOP ZA 2. MART: Ovnovi FINANSIJE su vam na STAKLENIM NOGAMA, Bikove čekaju velike ODLUKE, a ostalima ovo

Horoskop za 2. mart 2024. godine

Objavljeno:

OVAN

POSAO: Savršen dan za pripadnike znaka koji imaju kreativan posao, puni su inspiracije. LJUBAV: Usamljenima Venera donosi dobru energiju, biće flerta. ZDRAVLJE: Morate da smanjite unos šećera.

BIK

POSAO: Otvara vam se put koji može da vam potpuno promeni percepciju. Za sva novčana pitanja i nedoumice, slušajte svoj instinkt. LJUBAV: Nemojte donositi krupne odluke, žurba će se osvetiti. ZDRAVLJE: Premoreni ste, telo žudi za odmorom i snom.

BLIZANCI

POSAO: Morate više da ekonomišete, ko danas počinje veliki projekat može da se nada dobrom završetku. LJUBAV: Komplikacije mogu da unište i najlepšu ljubavnu priču, ako ne ide, ne forsirajte. ZDRAVLJE: Pripadnici znaka sa srčanim problemima neka se dobro čuvaju danas.

RAK

POSAO: Ne prihvatajte posao koji je daleko ispod vašeg nivoa i kvalifikacija. Ako ste "slobodnjak", držite svoju cenu, vi znate koliko vredite. LJUBAV: U velikoj ste dilemi, razdor se može proširiti i na porodicu. Smirite strasti. ZDRAVLJE: Pojačajte vitaminsku ishranu.

LAV

POSAO: Poslovni pozivi ne prestaju, biće i poruka, sve vam ide u račun. LJUBAV: Veliko uživanje sa pripadnicima znaka Strelac. Zaljubljivi ste danas, možda vam se dopadne neko o kome nikad niste razmišljali na taj način. ZDRAVLJE: Slaba tačka - glava.

Horoskop
foto: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

DEVICA

POSAO: Biznis obaveze su na stend baj režimu, izuzetak su unapred dogovoreni poslovni ručak ili večera. LJUBAV: Sve se danas stavlja u drugi plan, porodične obaveze su na prvom mestu. Moguć i put zbog roditelja. ZDRAVLJE: Jedva ste dočekali malo rutine, prija vam opuštanje.

VAGA

POSAO: Puna vam je glava novih strategija i ideja, ne dozvolite da izgubite fokus. LJUBAV: Niste zadovoljni partnerom, njegove reakcije na sitne događaje vas brinu. Potreban vam je otvoren razgovor. ZDRAVLJE: Vreme je i za fitnes i za dijetu.

ŠKORPIJA

POSAO: Finansije u problemu, budite veoma oprezni u svim planovima. LJUBAV: Ako ste singl, spremite se na avanturu, mogući provod je sa Rakom. Oni u stabilnoj vezi mogu da planiraju prelazak na novi nivo. ZDRAVLJE: Čuvajte oči, zaštitite ih danas posebno. Osobe sa alergijama na hranu treba da budu oprezne.

STRELAC

POSAO: Suviše ste kruti i racionalni, ponekad se oslonite na kreativnost i svoj individualni pristup poslu. LJUBAV: Verujte i sebi i partneru, ne prigovarajte za sitnice, opustite se više. ZDRAVLJE: Odmorite se, ne upuštajte se u velike sportske napore ili kilometarske šetnje.

JARAC

POSAO: Dobre vesti stižu unapred, pa možete dobiti signal koji najavljuje poboljšanje vaših finansija. LJUBAV: Moguć je put s partnerom, na putovanju velika radost i sreća. ZDRAVLJE: Kadgod krenete stazom zdravijeg života, naiđete na prepreku. Neka vas to ne obeshrabri.

VODOLIJA

POSAO: Moraćete da pronađete dobro opravdanje za obaveze koje niste izvršili. LJUBAV: Prestanite da prigovarate sebi, niste samo vi odgovorni za uspeh ljubavi. ZDRAVLJE: Danas popušta samokontrola, budite oprezni.

RIBE

POSAO: Dobre finansijske vesti stižu od osobe od koje se tome nikad ne biste nadali. LJUBAV: Nemojte pristajati na mrvice. Zaslužujete više. ZDRAVLJE: Muče vas nemir i nervoza.

Bonus video:

10:24

NIJE HTELA DA SE RUKUJE SA MNOM ZBOG ULOGE BAJAZITA! Lečić ispričao URNEBESNU anegdotu sa našom GLUMAČKOM LEGENDOM

(Espreso/Lepa&Srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.