DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MART 2024. GODINE: Jednom znaku preti OPASNA LJUBAV, Jarčevi prave ODLIČAN POSAO
Horoskop, Foto: Profimedia

astro

DNEVNI HOROSKOP ZA 1. MART 2024. GODINE: Jednom znaku preti OPASNA LJUBAV, Jarčevi prave ODLIČAN POSAO

Evo šta su vam zvezde spremile za danas

Objavljeno:

Pogledajte dnevni horoskop za petak 1. mart 2024. godine i saznajte šta vam zvezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

Ovan

Posao: Fokus bi ovog poslednjeg radnog dana Ovnovima trebalo da bude na detaljima i formalnostima vezanim za papirologiju. Nema razloga za zabrinutost, sve ćete stići sa lakoćom da završite.

Ljubav: Potrudite se da neki neprimeren komentar zadržite za sebe, da ne pokvarite potencijalno lepe zajedničke trenutke.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Bik

Posao: Obratite pažnju na komunikaciju. Mogući su problemi zbog vas i vašeg stava i nastupa koji bi mogao biti prenaglašen.

Ljubav: Početak meseca donosi nešto novo u polju partnerskih odnosa – neka nova osoba ili bar promena u načinu komunikacije u vezi.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

Horoskop
foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Blizanci

Posao: Pored tekućih obaveza, najviše vremena danas bi mogle da vam odvuku one neplanirane koje vam mogu nametnuti nadređeni.

Ljubav: Nije realno očekivati neke kapitalne promene na vašem ljubavnom horizontu tokom ovog dana.

Zdravlje: Osetljivost stomaka.

Rak

Posao: Solidne su šanse da Rakovi realizuju sve svoje zacrtane obaveze na vreme. Uslov je da se potrude da izbegnu manje verbalne nesuglasice sa pojedinim saradnicima koji ih nerviraju više nego što to inače mogu da podnesu.

Ljubav: Bez nekog posebnog angažovanja na ljubavnom planu danas – uglavnom lično preispitivanje želja i očekivanja.

Zdravlje: Vrlo dobro

Lav

Posao: Kraj radne sedmice većina osoba rođenih u znaku Lava trebalo bi da dočeka sa velikim olakšanjem jer sledi vikend.

Ljubav: Ukoliko niste ljubitelj kratkotrajnih uživanja i flerta, poradite na prioritetima i dajte šansu da se stvari razvijaju svojim prirodnim tokom.

Zdravlje: Budite umereni u konzumiranju omiljene hrane i pića.

Devica

Posao: Perfekcionizam svojstven osobama rođenim u sazvežđu Device danas može biti posebno izražen, ali i koristan. Eto prilike da radni dan okončate zadovoljni postignutim.

Ljubav: Perfekcionizam nije potreban kada je ljubav u pitanju. Pozabavite se pre svega opuštanjem i uživanjem.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Vaga

Posao: Prilično miran dan na polju profesionalnih aktivnosti je pred Vagama. Posvetite se završavanju započetih obaveza.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, ne bi trebalo da vas iznenadi interesovanje veoma zanimljive nove osobe za vas.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Škorpija

Posao: Pred Škorpijama je jedan turbulentan dan, sa puno izazova i kočenja, ali uspećete sve da izgurate na zadovoljavajući način.

Ljubav: Što se tiče dešavanja u sferi ljubavi, više okolnosti vam i jeste i nije baš išlo na ruku u prethodnom periodu, ali ovaj dan može najaviti sjajan vikend. Strasti neće nedostajati, to je sigurno.

Zdravlje: Odlično.

Horoskop
foto: Michael Rosskothen / Panthermedia / Profimedia

Strelac

Posao: Uprkos želji i trudu da najvažnije poslovne konce držite u svojim rukama, danas će vam mnogo značiti pomoć osobe od poverenja.

Ljubav: Brzopletost u donošenju zaključaka mogla bi da vam dodatno zakomplikuje polje partnerskih odnosa.

Zdravlje: Moguća nesanica.

Jarac

Posao: Tipični Jarčevi danas bi mogli da naprave jedan od uspešnijih poslovnih poteza, pod uslovom da dobro taktički prepoznaju situaciju i trenutak delovanja.

Ljubav: Finom i staloženom pričom mogli biste da uspostavite bar jedan novi kontakt sa osobom koja duže vreme pobuđuje vaše interesovanje.

Zdravlje: Odlično.

Vodolija

Posao: Budite ažurni, ispoštujte dogovorene obaveze, a sve bi moglo biti ispraćeno i pohvalama autoriteta.

Ljubav: Prilika za novo poznanstvo trebalo bi da vam se ukaže tokom ovog dana. Ukoliko vam je to u interesu, uživajte u opuštenoj i neobavezujućoj priči, flertu bez nekih većih očekivanja.

Zdravlje: Dovoljno se naspavajte.

Ribe

Posao: Korektan radni dan u granicama realnih očekivanja očekuje većinu osoba rođenih u znaku Riba. Pojaviće se i neke nove mogućnosti koje treba uzeti u ozbiljno razmatranje.

Ljubav: Vrlo verovatno da vas danas očekuje neka vrsta preispitivanja i suočavanja sa ljubavnom prošlošću. Bilo bi dobro da sa time raščistite jer vam može ugroziti nastojanje da se približite potencijalno novoj simpatiji.

Zdravlje: Vrlo dobro.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Nova/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.