OVA DEVOJKA IMA NAJBRUTALNIJE TELO KOJE STE VIDELI, A KAD ČUJETE KOLIKO JE STARO ONESVESTIĆETE SE: Neviđeni ŠOK
Natali Iko, Foto: Printscreen/Instagram/natalieyco

šok

OVA DEVOJKA IMA NAJBRUTALNIJE TELO KOJE STE VIDELI, A KAD ČUJETE KOLIKO JE STARO ONESVESTIĆETE SE: Neviđeni ŠOK

Mnogi ne mogu da veruju kada čuju da je takoreći već uveliko ušla u 6. deceniju života, a Natali ističe da to duguje upravo svojom redovnom treniranju i ishrani.

Objavljeno:

Ženske godine su često tema, u kojoj god zemlji da se nalazite. Iako je starenje neminovan proces, pojedine žene izgledaju kao da su ga zaustavile ili u najmanju ruku drastično usporile.

Jedna od njih je i fitnes instruktorka Natali Iko, koja na svom Instagram profilu ima skoro 100.000 pratioca.

Nema sumnje da njene savete treba slušati, jer verovali ili ne, Natali za samo 2 meseca puni 56 godina. Mnogi ne mogu da veruju kada čuju da je takoreći već uveliko ušla u 6. deceniju života, a Natali ističe da to duguje upravo svojom redovnom treniranju i ishrani.

- Moj cilj je da pomognem da inspirišem nas žene i muškarce i da nas podsetim da je starenje zaista ono kako se osećamo iznutra. Svaki rođendan volim da dokumentujem fotografijom, na kojoj nosim haljinu u kojoj se osećam živahno. Još ne znam šta ću nositi ove godine! Ali garantujem da će biti iznad kolena - otkrila je Natani.

02:25

RUSKA FITNES INSTRUKTORKA O ŽIVOTU U BEOGRADU! Irina: Ne mogu da verujem šta je ovde moguće, u RUSIJI JE TO ZABRANJENO 15 GODINA

(Espreso/informer/J.G./Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.