OVA POZNATA SRPSKA VODITELJKA JE ĆERKA VUKA BOJOVIĆA: Polubrat joj LIKVIDIRAN U ATENTATU, a ona sad IZGLEDA OVAKO
Vuk Bojović, Foto: Printscreen/youtube/ Goli Zivot TV Happy

OBRatite pažnju

OVA POZNATA SRPSKA VODITELJKA JE ĆERKA VUKA BOJOVIĆA: Polubrat joj LIKVIDIRAN U ATENTATU, a ona sad IZGLEDA OVAKO

Maša je najmlađe dete pokojnog Vuka Bojovića, iako odrasta bez očeve ljubavi Maša je uspela sa sebi raskrči put ka uspehu.

Objavljeno:

Ove godine će se navršiti deset godina otkad nas je napustio Vuk Bojović, direktor Beogradsko zoološkog vrta i čovek koji je ostao upamćen kao veliki dobrotvor i humanitarac.

Iza sebe je ostavio ispričane i one neispričane priče sa Dorćola, gde je i dan danas smešten kutak za životinje o kome je brinuo sve do smrti, punih 28 godina.

Iz dva braka Vuk je dobio četvoro dece. Sa Anđelkom Bojović otac je Luke Bojovića, ubijenog Nikole i Marije, a u drugom braku, sa novinarkom Vesnom Radović, ima ćerku Mašu koja je izrasla u vanvremesku lepoticu.

Maša Radović, ćerka Vuka Bojovića, danas je diplomirani pozorišni reditelj, novinar redakcije Sputnjik Srbija, autor i voditelj emisije “Maša i …”.

Sa svojim pratiocima neretko podeli fotografije uslikane tokom nekog od njenih intervjua.

Maša je najmlađe dete pokojnog Vuka Bojovića, iako odrasta bez očeve ljubavi Maša je uspela sa sebi raskrči put ka uspehu.

Osim uspešne karijere, sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama, posvećena je sebi, voli da putuje i često voli da provodi vreme sa prijateljima, a jedno je sigurno - od oca je nasledila veliku ljubav prema životinjama.

Podsetimo, život Vuka Bojovića obeležila je najveća tragedija. NJegov mlađi sin Nikola ubijen je u atentatu 28. aprila 2013. godine, nešto više od godinu dana ranije pre očeve smrti.

U to vreme mlađi Nikola starao se o bolesnom ocu Vuku i krenuo je u prodavnicu, a na putu do tamo čekali su ga napadači.

Na sahrani Vuk je zamolio velikog porodičnog prijatelja, DŽeja, da ispuni želju preminulog sina i otpeva pesmu "Nedelja". Pevač je uslišio želju i jedva skupi snage da pusti glas, dok su se prisutni već pri prvim stihovima rasplakali.

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

(Espreso/Nportal/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.