ovo je bomba za doručak
OVAKO SE PRAVI NAJKREMASTIJA POPARA NA SELU: Bez 1 sastojka je više nećete spremati - recept sa kojim nema greške
Najkremastija popara na selu se pravi sa jajima, a sa takvim receptom nema greške
Starinske doručke svi pamtimo, jer smo uglavnom na njima i odrasli.
Jela naših baka ne mogu da se porede ni sa čim.
Ukusna, a sitost drže satima.
Kremast kačamak je nešto što ne može da se opiše rečima koliko je dobro, a sada ćete videti kako se pravi popara sa jajima koja je mnogo bolja od klasične na koju ste navikli.
Na selu se samo takva najkremastija pravi.
Jednostavno se sprema i ne treba vam puno vremena.
Ovi sastojci idu za taj recept:
40 g putera
280 ml toplog mleka
pola kašičice soli
3 kriške bajatog hleba
2-3 kašike kajmaka
2 jaja
Način pripreme:
U toplo mleko udrobite hleb, pa stavite u šerpicu i mešajte na srednjoj vatri.
Dodajte so, jaja, kajmak i kuvajte još 2 minuta.
Ubacite otopljeni puter i promešajte poparu.
Služite toplu poparu uz jogurt ili kiselu pavlaku.
Bonus video:
(Espreso/Stvar ukusa/J.K.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!