OVAKO SE PRAVI NAJKREMASTIJA POPARA NA SELU: Bez 1 sastojka je više nećete spremati - recept sa kojim nema greške
Popara sa jajima u tanjiru, Foto: Printscreen/Youtube/ Sarpi TV

ovo je bomba za doručak

OVAKO SE PRAVI NAJKREMASTIJA POPARA NA SELU: Bez 1 sastojka je više nećete spremati - recept sa kojim nema greške

Najkremastija popara na selu se pravi sa jajima, a sa takvim receptom nema greške

Objavljeno: 06:58h

Starinske doručke svi pamtimo, jer smo uglavnom na njima i odrasli.

Jela naših baka ne mogu da se porede ni sa čim.

Ukusna, a sitost drže satima.

Kremast kačamak je nešto što ne može da se opiše rečima koliko je dobro, a sada ćete videti kako se pravi popara sa jajima koja je mnogo bolja od klasične na koju ste navikli.

Na selu se samo takva najkremastija pravi.

Jednostavno se sprema i ne treba vam puno vremena.

Voda u šerpi
Voda u šerpifoto: Printscreen/Youtube/ Sarpi TV

Ovi sastojci idu za taj recept:

40 g putera

280 ml toplog mleka

pola kašičice soli

3 kriške bajatog hleba

2-3 kašike kajmaka

Bajat hleb
Bajat hlebfoto: Printscreen/Youtube/ Sarpi TV

2 jaja

Način pripreme:

U toplo mleko udrobite hleb, pa stavite u šerpicu i mešajte na srednjoj vatri.

Hleb i kajmak u šerpi
Hleb i kajmak u šerpifoto: Printscreen/Youtube/ Sarpi TV

Dodajte so, jaja, kajmak i kuvajte još 2 minuta.

Ubacite otopljeni puter i promešajte poparu.

Popara sa jajima u šerpi
Popara sa jajima u šerpifoto: Printscreen/Youtube/ Sarpi TV

Služite toplu poparu uz jogurt ili kiselu pavlaku.

Bonus video:

01:11

PORODICA ĐOKIĆ IMALA ČAK 8 MINUTA MANJE ZA KUVANJE: Majka zaboravila 2 najvažnije namirnice za punjenje paprike, POJELA JE TREMA

(Espreso/Stvar ukusa/J.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.