DANAS SE NA NEBU SPREMA VELIKI SPEKTAKL I IMA JAK UTICAJ: Evo u koliko sati će se u SRBIJI videti POMRAČENJE SUNCA
Pomračenje sunca, Foto: AP/EPA/Andrej Cukić

pažnja

DANAS SE NA NEBU SPREMA VELIKI SPEKTAKL I IMA JAK UTICAJ: Evo u koliko sati će se u SRBIJI videti POMRAČENJE SUNCA

Osim toga, 28. oktobra očekuje nas delimično pomračenje Meseca u Biku, a ovi astrološki događaji biće sudbinski za većinu horoskopskih znakova

Objavljeno:

Pomračenje Sunca u Vagi (14. oktobar 19:59 minuta) je već samo po sebi dovoljan događaj koji donosi sudbinske preokrete, a kada se sutra spoji sa mladim Mesecom u istom znaku, onda možemo da kažemo da se bliži kraj i početak jednog životnog ciklusa.

Kako je Vaga znak koji simbolizuje ravnotežu, partnerske odnose, balans ali i pravdu, jasno je da će potencijalni ovog znaka biti umanjeni, tako da nije dobro da donosimo bilo kakve prelomne odluke do kraja nedelje.

Pomračenje sunca, Astronomija, Nebeski fenomeni
foto: EPA-EFE/ EPA/ERIK S. LESSER

Pomračenje Sunca u Vagi osećaćemo u narednih šest meseci, tako da će događaji kojima budemo prisustvovali biti više nego sudbinski. Pomračenje Sunca u Vagi i mlad Mesec najviše će uticati na Vage, Jarčeve, Rakovi Ovnove.

RAK

Pomračenje udara na vaše polje porodice i doma, tako da očekujte probleme sa roditeljima ili rodbinom.

VAGA

Vi ste jedan od znakva kome će ovaj period najteže pasti. Lične krize, dileme i nemogućnost uspotavaljanja balansa na svim životnim poljima. Ipak, mlad Mesec ukazuje da ćete ostaviti prošlost iza sebe i krenuti napred.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

JARAC

Pomračenje Sunca dešava se u vašem polju karijere, pa će se dogoditi nešto što će uticati na vašu poslovnu budućnost. Moguća je promena radnog mesta ali i profesije. Kulminacija na radnom mestu.

OVAN

Ukoliko ste u braku ili imate partnerski odnos u poslu koji vam je važan, možete da očekujete kulminaciju. Dogovora neće biti do kraja nedelje. Savet je da se ne raspravljate sa voljenom osobom do kraja nedelje.

Astrologija i religija

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.