14. OKTOBRA SRBIJU OČEKUJE FENOMEN KOJI UDARA BEZ MILOSTI: Posejaće sudbinu od koje NE MOŽETE POBEĆI
Pomračenje sunca, Foto: EPA-EFE/ EPA/ERIK S. LESSER

pažnja

14. OKTOBRA SRBIJU OČEKUJE FENOMEN KOJI UDARA BEZ MILOSTI: Posejaće sudbinu od koje NE MOŽETE POBEĆI

Pred nama je jesenja sezona pomračenja, druga u 2023. godini. Pomračenje Sunca u Vagi desiće se 14. oktobra, a pomračenje Meseca u znaku Bika 28.

Objavljeno:

U noći između 14. i 15. oktobra stiže uzbudljiv astronomski fenomen koji ima značajan uticaj u astrološkom smislu.

Pomračenje Sunca, odnosno solarna eklipsa ovog oktobra će biti prstenasta, što znači da ćemo oko Meseca videti Sunce poput vatrenog prstena koji ga okružuje. Ovakva vrsta pomračenja je veoma retka, a astrolozi navode da upravo ovakvo pomračenje donosi i najveće promene svim znacima horoskopa.

Mesec, Pomračenje, Eklipsa, Nebo, Zvezde, Planete
foto: Profimedia

- U subotu nas dočekuje solarna eklipsa u znaku Vage, što će doneti preokrete u polju odnosa. Kako eklipsa ima uticaj i do šest meseci, može se dogoditi promena već u naredne dve nedelje, ali svakako u narednih par meseci imaćete posla u raščišćavanju svih svojih emotivnih i poslovnih odnosa.

Ovaj dan donosi dosta izazova, prenaglašene emocije i reakcije, pa su već istog dana izvesni sukobi i svađe. Pokušajte da se distancirate od konflikata, i ukoliko je moguće odložite razgovore za neki drugi dan.

Dolazite do izvesnih informacija, vesti u vezi neke osobe, ali su prisutne i prilike za razgovore, kraća putovanja i dogovora. Ukoliko dobijete neku ponudu, poziv ili informaciju baš ovog dana uzmite je u razmatranje. Donosićete odluke u vezi jednog ili više odnosa u narednom periodu - rekla je za portal Srbija Danas astrološkinja Jasmina Mitrović.

Astrologija i religija

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.