14. OKTOBRA STIŽE NEŠTO ŠTO MENJA SVIMA SUDBINU: Sto puta je MOĆNIJE od MESEČEVIH MENA, upozorenje da se NAJEŽIŠ
Pomračenje sunca stiže u oktobru, Foto: EPA-EFE/ EPA/ERIK S. LESSER

OBRATITE PAŽNJU

14. OKTOBRA STIŽE NEŠTO ŠTO MENJA SVIMA SUDBINU: Sto puta je MOĆNIJE od MESEČEVIH MENA, upozorenje da se NAJEŽIŠ

Posebnost pomračenja Sunca 14.10. je da je ekstrovertno, što znači da će događaji biti povezani s spoljašnjim okolnostima.

Objavljeno:

Ako ste jedni od onih koji više vole da se prepuste struji i čekaju sudbonosne događaje koji vam mogu preokrenuti život, budite sigurni da se koridor jesenskog pomračenja od 14. do 28. oktobra odnosi upravo na to. Činjenica je da se tokom koridora pomračenja oslobađa tako moćna energija koja je stotinama puta veća od klasičnih mesečnih lunacija. Mogu se desiti potpuno neočekivane situacije koje donose duboka psihološka otkrića.

Pomračenje Sunca 14. oktobra

Prvo pomračenje desiće se u znaku Vage 14.10. i biće povezana s programom veza. Sazvežđe Vaga odgovorno je za dijalog, kompromise i dogovore između dvoje ljudi pa se u ovom razdoblju mogu sklopiti novi savezi ili novi sudbinski ciklusi u postojećim porodicama. Verovatno će do 14.10. mnogi započeti novu vezu ili podneti zahteve za razvod ili sklopiti važne pravne ugovore.

Dispozitor Eklipse (planeta vladar energije) – Venera – za vreme Eklipse nalaziće se u znaku Device. U Tarotu je ova kombinacija označena kartom Devet pentakla i govori o dubokom materijalnom zadovoljstvu, koje se postiže ličnom disciplinom i željom za prosperitetnim životom.

Sa sigurnošću možemo reći da će pomračenje biti povezano s prilično praktičnim pristupima odnosima. Povezanoje s ljubavlju, ali više se radi o osveštenosti u odnosima, kada smo u stanju da upravljamo svojim osećanjima i kritički da gledamo na partnera.

Posebnost pomračenja Sunca 14.10. je da je ekstrovertno, što znači da će događaji biti povezani s spoljašnjim okolnostima. Relativno govoreći, neko vam može nešto učiniti i to će dovesti do novog ciklusa u vašem životu.

Slogan ovog pomračenja je: “Ulazim u vezu u kojoj partner poštuje moje materijalne interese i spreman ih je zadovoljiti.”

Pomračina Meseca 28. oktobra

Mesec, Pomračenje, Eklipsa, Nebo, Zvezde, Planete
foto: Profimedia

Dve nedelje nakon pomračenja Sunca, 28.10. u Biku će se dogoditi prilično jako pomračenje Meseca, čime će se zatvoriti ciklus pomračenja na osi Bik – Škorpija, koji traje od jeseni 2021. godine. Zato, ako ste nešto započeli oko 19. novembra 2021., onda sada konačno dovršavate ovaj proces.

Važno je napomenuti da je pomračina 18.10. u Biku povezana s finansijskim programima, budući da će tokom događaja Mesec težiti Jupiteru u Biku, koji je odgovoran za materijalno blagostanje, kapital i finansijsko bogatstvo.

Pun Mesec u Biku nateraće vas da donesete određene odluke u vezi s vašim finansijama, poslom, hipotekom, kreditom ili zdravstvenim problemima.

Osim toga, za vreme punog Meseca Venera u Devici ući će u trigon s Uranom i Plutonom, što ukazuje na iznenadni transport neke veće količine novca ili jednostavno praktičnu odluku o ulaganju finansija.

Svemir će vas prisiliti da donesete važnu finansijsku odluku, ali samo kroz ljubav prema sebi. U svim novčanim pitanjima, ova pomračina biće važna za slušanje vaše intuicije i potreba za blagostanjem.

00:48

Astrolog otkrio koliko će trajati zemljotresi!

(Espreso/Atma.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.