VIŠE NEĆETE PRAVITI KLASIČBNU KAJGANU U TIGANJU: Kad probate ovu KREMASTU iz RERNE zaboravićete STARI recept
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/ SOS Kuhinja/Kitchen

doručak

VIŠE NEĆETE PRAVITI KLASIČBNU KAJGANU U TIGANJU: Kad probate ovu KREMASTU iz RERNE zaboravićete STARI recept

Kremasta kajgana iz rerne idealna za doručak

Objavljeno:

Najčešće za doručak Srbi jedu jaja, a evo kako da ih napravite da budu kremasta i ukusna!

Kada ih jednom napravite po ovom receptu sigurno ćete zaboraviti na klasičnu kajganu.

Sastojci:

  • 5 jaja
  • malo mleka
  • kockica putera
  • 100 g rendanog kačkavalja
  • so, biber
Omlet, Jaja
foto: Printscreen/Youtube/ Najbolji domaći recepti

Priprema:

Jaja umutite viljuškom kao da pravite klasičnu kajganu. Dodajte mleko, pa još malo promešajte. U vatrostalnu posudu stavite kocku putera u sredinu, pa dodajte mućena jaja, a potom pospite rendanim kačkavljem. Pecite u prethodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni oko 15 minuta. Kada je gotovo dodajte začine po ukusu, pa promešajte sve varjačom, a po želji odozgo dodajte nariban parmezan i malo seckanog peršuna. Služite uz prepečeni tost hleb.

Bonus video: Ana Sević farbala jaja posebnom tehnikom

00:11

Ana Sević farbala jaja posebnom tehnikom

(Espreso/Stvar uksua)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.