ukusno
BAKIN RECEPT ZA PILEĆI GIROS JE ODLIČNA IDEJA ZA RUČAK: Jednostavno se pravi, a odlično ide uz ZAPEČEN KROMPIR
Ovakav giros srpske domaćice još nisu spremale
Pravila sam piletinu na razne nacine, ovo je sam vrh prefinjenog ukusa- giros prsti se lizu.
Potrebno je:
3 bataka i karabataka
ulje
zacini za piletinu
soja sos
persunov list
Priprema:
Batacima izvaditi kost.
U ciniju sipati ulje, zacina za piletinu, gotovih, soja sosa soli i sve izjednaciti Sipati meso pa rukom dobro izjednaciti.
U tepsiju staviti dva oljustena krompira pa staviti na sredinu podmazane tepsije.
Probosti stapicima za rostilj pa probosti svako meso sa jedne i druge strane meso i navuci do kraja pa ostalo sve redjati jedno na drugo.
Mozete ubaci ispod mesa malo krompira seci kao pomfrit Preko vrha girosa staviti foliju da ne bi izgorelo.
Peci na 200 stepeni C oko sat vremena. Savrseno nikad lepse. Seci prohladjeno Uzivajte!
Majke i snajke
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!