OTKRIVENO ŠTA ZNAČI AKO IMATE OSEĆAJ DA NEKOG ZNATE IZ PROŠLOG ŽIVOTA: U pravu ste, evo šta je ISTINA
Ilustracija, Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

OTKRIVENO ŠTA ZNAČI AKO IMATE OSEĆAJ DA NEKOG ZNATE IZ PROŠLOG ŽIVOTA: U pravu ste, evo šta je ISTINA

Znak i lokacija kuće koju vaš južni čvor zauzima pruža uvid u one oblasti života koje su vam prirodne. Kada vam se prezentuje problem ili teme koja se odnosi na tu konkretnu kuću, primetićete da lako pronalazite odgovore, neustrašivo se suočavate sa izazovima i rešavate stvari sa nekom lakoćom (u poređenju sa severnim čvorom). To je zato što već imate urođenu veštinu koju nosite iz prošlih života

Objavljeno:

Južni čvor je položaj u astrologiji koji vam pokazuje koje ste životne uloge već savladali vašem prošlom životu.

Znak i lokacija kuće koju vaš južni čvor zauzima pruža uvid u one oblasti života koje su vam prirodne. Kada vam se prezentuje problem ili teme koja se odnosi na tu konkretnu kuću, primetićete da lako pronalazite odgovore, neustrašivo se suočavate sa izazovima i rešavate stvari sa nekom lakoćom (u poređenju sa severnim čvorom). To je zato što već imate urođenu veštinu koju nosite iz prošlih života.

Južni čvor takođe pokazuje i vaše karmičke veze koje "vučete" iz prošlih života.

Ljudi koje sretnete u ovom životu i za koje imate osećaj da su vam poznati, mogli bi da se pokažu kao prošle karmičke veze, kada su njihove planete u aspektu vašeg južnog čvora i obrnuto. Ovo su konjukcije južnog čvora koje predstavljaju veze iz prošlih života, piše Your Tango.

1. Južni čvor u konjunkciji sa Merkurom: Bili ste braća i sestre u prošlim životima

Merkur je povezan sa komunikacijom, kao i sa dinamikom koju imamo sa našom braćom i sestrama i našim rođacima. Ako vam se poklapaju južni čvorovi u konjunkciji sa Merkurom to znači da ste mogli da budete braća, sestre, rođaci ili prijatelji u prošlom životu.

Kad imate ovaj aspekt u natalnoj karti, to znači da su obe strane pričljive i da mogu da se poveriavaju jedna drugoj. Između obe strane postoji osećaj poverenja i poštenja.

2. Južni čvor u konjunkciji sa Venerom: Ljubavnici iz prošlih života

Horoskop, Žene, Žena, Astrologija
foto: Igorr Norman / Alamy / Alamy / Profimedia

Venera je predstavnik ljubavi i romantike, a ovaj aspekt zbližava dvoje ljubavnika iz prošlih života da ponovo ožive svoju romansu. Postoje stare teme koje treba ponovo razmotriti i nove lekcije koje treba naučiti iz ovog aspekta.

Kao i kod većine konjunkcija južnog čvora, pred vama su značajne lekcije. U ovom slučaju, učenje kako da volite ili usavršavanje vaše ljubavi u ovom životu.

3. Južni čvor u konjunkciji sa Marsom: Strast u prošlom životu

To što je vaš južni čvor u konjunkciji sa Marsom pokazuje "hemiju" sa osobom sa istim aspektom. Između vas dvoje postoji istorija u prošloj karmičkoj vezi, što može da stvori momentalnu privlačnost.

4. Južni čvor u konjunkciji sa Jupiterom: Učitelj iz prošlih života

Kad je Jupiter u konjunkciji sa južnim čvorom, u životu možemo da imamo figuru supružnika ili učitelja, jer je Jupiter ponovo tu da nam pruži mentorstvo i smernice.

Sadašnje lekcije bi mogle da uključe otvorenost za učenje o novim konceptima i ideologijama. Ili ste možda više inspirisani da putujete i istražujete više.

5. Južni čvor u konjunkciji sa Cererom: Majka ili majčinska figura iz prošlog života

Ceres je asteroid koji predstavlja stranu naše majke. Kroz Cereru može da se vidi "unutrašnji" zaštitnik.

Ako imate južni čvor u vezi sa ovim asteroidom, on ukazuje na vezu koja bi mogla da bude slična onoj između majke i deteta. Cerer će osetiti potrebu da zaštiti onog čiji je južni čvor.

6. Južni čvor u konjunkciji sa Juno: supružnik iz prošlog života

Asteroid Juno predstavlja supružnika. Ukoliko imate južni čvor u konjukciji sa njim, pred vama je mogućnost da još jednom utvrdite šta znači biti u braku.

Lekcije koje treba da naučite zavisiće od kuće i znaka Juno. Oba partnera takve veze osećaju se u skladu sa onim što žele u trajnom odnosu, znaju da prave kompromise i uvek paze jedno na drugo. Njihova veza će samo ojačati u ovom životu.

05:04

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.