OTKRIJTE KAKVU KARMU NOSITE OD ROĐENJA: Jedan broj otkriva šta vas čeka u BUDUĆNOSTI, PRONAĐITE GA
Ilustracija, Foto: EPA-EFE/Eliseo Trigo

paŽnja

OTKRIJTE KAKVU KARMU NOSITE OD ROĐENJA: Jedan broj otkriva šta vas čeka u BUDUĆNOSTI, PRONAĐITE GA

U nastavku pročitajte vrednosti karme vaše godine rođenja i saznajte koji je vaš karmički zadatak

Objavljeno:

Postoji posebna grana numerologije koja se bavi karmom i proučava životne cikluse zasnovane na 9 godina. Na osnovu vaše godine rođenja, karmička numerologija ističe vaš karmički zadatak.

Da biste izračunali svoj karmički broj, važno je da saberete sve cifre vaše godine rođenja i svedete ih na jednocifreni broj. Na primer, ako je godina rođenja 1968, računaćemo 1 + 9 + 6 + 8 + = 24, dakle 2 + 4 = 6. Karmički broj je Šest.

U nastavku pročitajte vrednosti karme vaše godine rođenja i saznajte koji je vaš karmički zadatak.

Jedinica

Savladajte anksioznost i strahove. Nema potrebe da sumnjate u sebe, to vas sputava iz godine u godinu i sprečava vas da napredujete. Pogledajte pažljivije svoj život, ima mnogo stvari koje treba ceniti. Budite optimisti i radosni, jer ćete tako moći da se oslobodite svake prepreke koja vam se nađe na putu.

Dva

Razvijte sopstvene ambicije. Pokažite liderske kvalitete, inicijativu. Rođeni ste kao vođa i vaš karmički zadatak je da budete lider u raznim oblastima života. Znate kako da funkcionišete sa ljudima, kojim rečima da ih uputite i kako da od njih dobijete ono što želite. Nastojte da postanete lider u onome što radite i vaša karmička misija će biti ispunjena

Tri

Ograničite svoj nezdrav ego i smirite svoj um. Ponekad vas negativne i impulsivne emocije dovode u neprijatnu situaciju, a to je zbog nedostatka unutrašnjeg mira. Pokušajte da pronađete smirenost u sebi, ućutkajte kritičare i negativnost. Imate problema u odnosima jer svoju negativnu energiju manifestujete na drugima.

Četiri

Razvijajte volju i akcuju! Imate snagu u sebi, nemojte je sputavati i držite se u zoni udobnosti. Morate unapred da napravite potez, ponekad pređete granice i rizikujete. Sve dok se plašite da preuzmete inicijativu, oni će tapkati na mestu. U sebi imate veliku moć da koristite šta god želite - samo napred hrabro!

Pet

Verujte u svoju snagu. Oslobodite se neosnovanih sumnji, dvosmislenih odluka i krenite na put svog životnog šoua. Često ste neodlučni i obraćate pažnju na komentare drugih ljudi. Slušajte unutrašnji glas koji vam govori kojim putem da idete. Često ste neozbiljni i skloni ste previše da verujete ljudima. Za promenu, počnite da verujete u sebe i gledajte kako se vaš život menja.

Šest

Imate snažnu intuiciju, ali ste dozvolili ograničenjima vašeg okruženja da vas sputavaju. Vreme je da se vratite sebi, poslušate svoj unutrašnji glas i shvatite koliko ste moćni, hrabri i neverovatni. Možda su pred vama izazovi, ali možete se nositi sa svakim. Jedini uslov je da budete ono što jeste, prirodni, sami. Ne zadržavajte svoju kreativnost i autentičnost – oni su najlepši pokloni koje imate.

Sedam

Naučite da kontrolišete svoje emocije i osećanja. Izbegavajte nepromišljene postupke i sukobe. Najveći problem koji vam karma stvara je u oblasti komunikacije. Brzopleti ste i često izgovarate reči koje imaju veliku težinu bez razmišljanja. Govorite iskreno i otvoreno o svojim emocionalnim turbulencijama umesto da svoje unutrašnje nezadovoljstvo iznosite na druge.

Osam

Na putu ka uspehu ometaju vas tvrdoglavost i strah od promena. Otvorite se nečem novom i nepoznatom i sreća će odmah pokucati na vrata. Posvetite se svojim snovima koje ste zanemarili, samo nekoliko koraka može da vas odvoji od njihovog ispunjenja. Ne dozvolite da vas tuđa očekivanja ograničavaju, sada ste vi, vaša sreća i vaša duša!

Devet

Samoostvarenje dolazi od promene stava prema životu. Ako razmišljate samo negativno, karma vam šalje loše vibracije. Budite svesni lepote oko sebe, ima toliko dobrih stvari koje vas čine srećnim. Živi ovde i sada i ne razmišljaj o tome kako je juče bilo bolje i kako će sutra biti teže. Sadašnjost vam pruža šansu za sreću i uspeh, nemojte je propustiti.

01:03

ULAZIMO U GODINU SEDMICE, SADA KARMA ODLUČUJE! Astrolog upozorio: Smeškam se 2023. godini JER ĆE SVAKO DOBITI ŠTA ZASLUŽUJE

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.