OVO SU NAJSUJEVERNIJI HOROSKOPSKI ZNAKOVI: Bacaju KLETVE i UROKE, ne okrećite im LEĐA ni da vam život zavisi
Ilustracija, Foto: Filip Plavčić, Profimedia, Ilustracija

PAŽNJA

OVO SU NAJSUJEVERNIJI HOROSKOPSKI ZNAKOVI: Bacaju KLETVE i UROKE, ne okrećite im LEĐA ni da vam život zavisi

Danas istražujemo koji su to znakovi koji se ne libe isprobati praznoverne rituale i koji veruju da zvezde imaju ulogu u njihovoj sreći

Objavljeno:

Sujeverje predstavlja verovanja da su zbivanja u budućnosti uzrokovana određenim radnjama, bez logičnog uzročno-posledičnog odnosa između tih radnji i događaja u budućnosti – opšte je prihvaćena definicija sujeverja. Svaki narod u svom folkloru ima određene vrste sujeverja, a neka su toliko jaka da su postala i obeležja savremene pop – kulture.

Postoje neki horoskopski znakovi koji svoju sudbinu još više vežu uz praznoverje i simbole sreće. Danas istražujemo koji su to znakovi koji se ne libe isprobati praznoverne rituale i koji veruju da zvezde imaju ulogu u njihovoj sreći.

sujeverje
foto: Profimedia

Rak

Rakovi su duboko emotivni i intuitivni. Vrlo su povezani sa svojim osećajima i često traže znakove iz okoline kako bi doneli odluke. Njihova praznovernost proizlazi iz želje za zaštitom i osećajem sigurnosti. Obraćaju pažnju na simbole sreće kako bi se osećali zaštićeno, a svoje praznoverne rituale vide kao način da privuku pozitivnu energiju i sreću u svoj život.

Lav

Lavovi vole biti u centru pažnje i teže za priznanjem. Njihova praznovernost dolazi iz želje da privuku pozitivnu pažnju i postignu uspeh. Veruju da su posebni i da su im sudbinski simboli povezani s njihovim uspehom. Prate svoje rituale s verom da će im doneti sreću i usmeriti ih prema svetlima reflektora.

Vaga

Vage su znak harmonije i ravnoteže. Njihova praznovernost proizlazi iz potrebe za ravnotežom u svim aspektima života. Oni se osećaju sigurno kada prate praznoverne rituale i veruju da će im to pomoći da postignu unutarašnju harmoniju. Njihov odnos prema simbolima sreće dolazi iz želje za postizanjem skladnih odnosa i mirnog života.

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.