OVA ZVEZDA IMA 54 GODINE I EVO KOJI SAVET IMA ZA VRŠNJAKINJE: Kada je ISHRANA u pitanju, JEDNA stvar je KLJUČ
Dženifer Lopez u zelenoj haljini, Foto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

dijeta poznatih

OVA ZVEZDA IMA 54 GODINE I EVO KOJI SAVET IMA ZA VRŠNJAKINJE: Kada je ISHRANA u pitanju, JEDNA stvar je KLJUČ

Ova dama je oduvek brinula o fizičkom izgledu, ali nikada nije bila opterećena, evo šta ima da kaže svojim vršnjakinjama

Objavljeno:

Njenom fizičkom izgledu bi pozavidele i mnoge mlađe žene. Dženifer Lopez je nedavno proslavila 54. rođendan i kada je njeno telo u pitanju, uopšte se ne stidi. Fanove na instagramu je obradovala mnogim fotografijama u kupaćem kostimu.

Nije oduvek bila toliko opuštena kada je izgled u pitanju, njen režim bismo mogli nazvati vojničkim, a ovom prilikom je ipak izjavila da vodi računa o svom telu, ali nije opterećena. Što je pravo osveženje kada su mnoge zvezde u pitanju.

Džej Lo je jednom prilikom za magazin Pipl priznala da nema tu naviku da sebi bilo šta uskraćuje, ali da ipak shvata koliko je važno da održava zdrav način života, a ishrana u tome ima veliki ulogu.

"Vodim računa o izgledu, ali nisam opterećena. Slušam telo i jedem onoliko koliko ono traži", rekla je latino diva.

Dan uvek započinje zdravim napitkom

Pevačica jutro započinje čašom vode u koju je iscedila malo limuna, a nikada ne preskače doručak.

Obično napravi smuti koji sadrži proteinski prah, neko bobičasto voće (jagode, maline, borovnice), grčki jogurt, med, limunov sok i led. Ovakav smuti sadrži dosta proteina i ugljenih hidrata koji će vas zasiti i imaćete energiju za početak dana.

Džej Lo retko kad konzumira kafu, a kada se i odluči da popije šoljicu to uvek bude ona bez kofeina. Ona ističe da joj lice bolje izgleda kako stari od kad je izbacila regularnu kafu, a tvrdi da najbolji efekat na razbuđivanje i energiju organizmu daje voda. Zbog toga ona popije minimum 7 čaša vode dnevno.

Za ručak su na meniju uglavnom meso i salate

Dženifer obično ruča salate, ribu i morske plodove. Međutim, meso jede samo tri do četiri puta nedeljno. Proteine dobija i iz biljnih izvora, uključujući orašaste plodove, njih jede "šaku" dnevno.

Osim toga njen tanjir je bogat povrćem, a takođe je jednom prilikom otkrila da joj je omiljeno povrće kelj, brokoli i spanać. Ipak, ona izbegava povrće poput šargarepe i kukuruza, za koje dodaje da imaju više prirodnog šećera.

Za Pipl je otkrila da uvek ima zdrave grickalice pri ruci poput voća i povrća, a njen frižider je pun je zdrave hrane.

Večera je uvek lagana i nikada ne jede posle 8 uveče

Za večeru često se odluči za neko bareno povrće i nemasno meso, a do priloga sem povrća obožava kinou sa pasljem ili integralni pririnač.

Bilo kako bilo, Dženi zahvaljujući ovim jednostavnim smernicama uspeva da održi zavidnu figuru, a zbog upornosti, ali i doslednosti izgleda savršeno.

Naravno, ne zaboravite i na fizičku aktivnost. Džej Lo je neko ko i te kako zna da "zasuče rukave" u teretani, te je i to način da svoje telo dovedete što pre do savršenstva.

I ne zaboravite, pre svake dijete, možda bi trebalo ipak prvo da se posavetujete sa lekarom ili nutricionistom, jer se dešava da je posrede neki drugi problemi zbog kojih se gojite.

SVI SRBI OVO RADE, A STRUČNJACI UPOZORAVAJU! Najopasnija stvar koja može OZBILJNO da nam NARUŠI ZDRAVLJE:

03:10

SVI SRBI OVO RADE, A STRUČNJACI UPOZORAVAJU! Najopasnija stvar koja može OZBILJNO da nam NARUŠI ZDRAVLJE (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.