ONA JE KRENULA DA SE PODMLAĐUJE I SAD JE BOMBETINA: Sa 50 godina izgleda BOLJE NEGO RANIJE, NEREALNA TRANSFORMACIJA
Deniz, Foto: printscreen/instagram/fiftyfitnessjourney

sjajno

ONA JE KRENULA DA SE PODMLAĐUJE I SAD JE BOMBETINA: Sa 50 godina izgleda BOLJE NEGO RANIJE, NEREALNA TRANSFORMACIJA

Kaže da nema ničega lošeg u starenju i da prihvata svoje godine ali da je sada jača i živahnija nego ranije

Objavljeno:

Deniz Kirtli je shvatila da želi da napravi ozbiljnu promenu u svom životu nakon što se ugojila 20kg tokom pandemije zbog menopauze. Odlučila je da uvede promene u svoj život dva meseca pre 50. rođendana. Kako kaže zbog nagomilanih kilograma joj ni burma više nije pristajala.

Danas, sa 52. godine svoj izgled pripisuje treninzima snage, ishrani i pozitivnom načinu razmišljanja, što joj omogućava da ima dovoljno energije da "izvuče najviše" iz svog dana.

Žena koja danas izgleda "mlađe nego ikad" otkriva kako je počela da stari "unazad" nakon što je promenila način razmišljanja.

Svoju transformaciju započela je prijavom kod onlajn kompanije koja joj je pomogla da osmisli plan ishrane i rutinu vežbanja. Brzo se zaljubila u bodibilding - i prijavila na nekoliko takmičenja.

"Zaista možemo da biramo kako ćemo da starimo. Sve je u vašem načinu razmišljanja" , rekla je Deniz za Mirror: "Starost i starenje su veoma različiti i nema ničeg lošeg u starenju, ja prihvatam svoje godine. Ali reč "star" me tera da razmišljam o padu, i kao da su moje najbolje godine iza mene. Ono što kažemo sebi je važnije od bilo čega drugog. Starim, ali sam jaka i živahna."

Kada je u pitanju njena ishrana, Deniz je izbacila ugljene hidrate i prešla na ishranu fokusiranu na proteine, jedući pet obroka dnevno. Njeni omiljeni obroci uključuju vafle sa visokim sadržajem proteina, losos, salatu od tikvica i ovsene pahuljice sa bananom.

Vežba pet dana u nedelji koristeći bućice i trake za otpor, a svoje fitnes putovanje je dokumentovala na društvenim mrežama. Danas vodi sopstvenu kompaniju za fitnes i ishranu.

Međutim, njen najveći izazov bio je da promeni način razmišljanja u verovanje da može da postigne sve što želi, prenosi Ona.rs

01:34:49

MAJKE I SNAJKE SE04 VELIKO FINALE

(Espreso/Ona.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.