OVO JE NAJNESREĆNIJI ZNAK HOROSKOPA: Žive u STRAHU, lako padaju u MELANHOLIJU, a sve je samo u njihovoj GLAVI
Nesreća, Foto: Profimedia

astro

OVO JE NAJNESREĆNIJI ZNAK HOROSKOPA: Žive u STRAHU, lako padaju u MELANHOLIJU, a sve je samo u njihovoj GLAVI

Uvijek razmišljaju o posljedicama i predviđaju budućnost koja je u njihovim mislima najčešće crna i neizvjesna

Objavljeno:

Prema riječima astrologa, Vaga spada među najnesrećnije znake Zodijaka. Ovaj znak se lako ne opušta, jer stalno misli šta loše može se desiti.

Vage su poznate po svojoj neodlučnosti i mračnom razmišljanju, zbog čega sebe vrlo lako i brzo mogu da gurnu u melanholiju i depresiju čak i kada za to nemaju posebnih razloga.

Vage su u neprestanom strahu. Uvijek razmišljaju o posljedicama i predviđaju budućnost koja je u njihovim mislima najčešće crna i neizvjesna.

Vaga je najnesrećniji znak horoskopa
Vaga je najnesrećniji znak horoskopafoto: Printscreen/Youtube

U društvu su uglavnom omiljeni zbog svoje dobroćudnosti i inteligencije pa se lijepo slažu sa suprotnim polom. Međutim, zbog svojih negativnih stavova oni su sami sebi najveći neprijatelji na putu do sreće.

Vage u horoskopu su ozbiljne, stroge, jake, ali ponekad djeluju daleke i nedodirljive. Oni se uvijek trude da zadovolje druge i budu ljubazni, čak i kada se zaista ne osjećaju tako i to se vidi i osjeti.

Ljubavne veze su od velikog značaja za znak Vage, jer, kao što smo rekli, ove osobe moraju uvijek uz sebe da imaju nekog.

Vage iako nesrećne su vrlo šarmantne, a ako vam nije jasno zašto ih toliko volite, evo 6 razloga za to.

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve:

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/ Glas srpske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.