SVI ZNAMO DA VOLIMO "ŠARMANTNE" VAGE, A NIKOME NIJE JASNO ZBOG ČEGA: Ovo je 6 razloga ZAŠTO je to tako
Vaga, Foto: Printscreen/Youtube

astro kutak

SVI ZNAMO DA VOLIMO "ŠARMANTNE" VAGE, A NIKOME NIJE JASNO ZBOG ČEGA: Ovo je 6 razloga ZAŠTO je to tako

Vage... Možete da im zamerite samo to što ste ostali potpuno opčinjeni ovim horoskopskim znakom

Objavljeno:

Vagama nikako ne možete da odolite, kako god da okrenete, njihov šarm će vas razoružati, hteli vi to ili ne. Pogotovo žene vage, biti u njihovom prisustvu je isto kao i biti potpuno omamljen - niste sposobni za pokret dalji od očaranog osmejka.

Vage su uvek okrenute ka drugim ljudima i vole saradnju. Nije ih lako nagovoriti ni na šta, jer uvek razmisle da li je neka odluka dobra i za druge. Prave kompromise bez problema, piše astrolog Jovana Vilimonović.

1. Društvene su

Vage vole da budu okružene ljudima koje vole. Mnogo im je bitno da se stalno druže. To im je osnovna potreba. Da ne budu same. Otvorene su i vole društvo, vole da pričaju sa svima, bitno je da im nije dosadno. Podnose svaku tešku situaciju tako da niko ne primeti da im nije baš sve tako lako. One su diplomate i odlične su u komunikaciji. Druženje i dobar razgovor im može ulepšati dan.

Vaga, Sazvežđe, Horoskop, Zodijak, Zvezde
foto: Profimedia

2. Harizmatične su

Pored toga što su društvene, one su i prilagodljive. Nije im teško da se dogovore sa osobama koje im nisu slične, jer im je najvažnije da budu fine, kulturne i da im niko ništa ne zameri. One su šarmantne i harizmatične. Uvek znaju šta kome treba da kažu. Lako izađu kao pobednik u svakoj raspravi. Vagama je veoma neprijatno ako se ništa ne dešava i ako nema kompromisa.

3. Brižne su

Vaga ne stavlja svoje potrebe na prvo mesto. Teško im je da kažu ‘ne’. Empatične su i mnogo brinu o drugima. Ove osobine ih čine pouzdanim prijateljima i partnerima. Vaga žena će biti podrška snovima partnera i biće sa vama u svakoj teškoj situaciji.

4. Lako održavaju mir

Ako nešto Vaga mrzi to je konflikt. Uglavnom drugi ljudi mogu da ih uvuku u problem. Oni cene harmoniju i mir iznad svega. Vaga ima osobinu da lako rešava probleme sa diplomatskim stavom i zna kako da smanji tenziju. Ima argument za sve. Možete uvek da verujete Vagi jer je ona lojalna.

Horoskop
foto: Profimedia

5. Kooperativne su

Vaga je predstavljena tasovima i ima jaku želju za mirom u svetu. U prirodi joj je sklonost ka saradnji. Život je lak i jednostavan sa njima. Ne žele da se svađaju sa drugima, to je njima ispod časti. Žena Vaga je uvek za spokoj i trudi se da svako u njenom okruženju bude srećan.

6. Estete su

Vage su kreativci i umetničke duše. Oni izražavaju inteligenciju kroz kreativnost i uglavnom su uključene u neke umetničke projekte. Imaju osećaj za lepo i viđene su u krugovima dizajnera, bilo da dizajniraju odeću, nameštaj ili se bave dizajnom na internetu. Vole lepe stvari, luksuz. Elegantno se oblače i uvek su u trendu.

Da li ste se prepoznali ako ste Vaga?

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve:

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/ Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.