IZRAČUNAJTE KOJI STE PODZNAK I OTKRIJTE DRUGU STRANU VAŠE LIČNOSTI: Ovo je NAJPRECIZNIJA tabela
Horoskop, Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

astro

IZRAČUNAJTE KOJI STE PODZNAK I OTKRIJTE DRUGU STRANU VAŠE LIČNOSTI: Ovo je NAJPRECIZNIJA tabela

Podznak određuje izgled i ponašanje ljudi

Objavljeno:

Podznak ili ascendent je onaj znak koji je u trenutku vašeg rođenja bio na istoku. Dok se horoskopski znak izračunava po poziciji Sunca u trenutku rođenja, pa otud i naziv – znak Sunca, podznak se ponekad naziva i izlazeći znak na istoku.

Horskopski podznak se menja na, otprilike, svaka 2 sata, budući da se astrološka sazvežđa tako “kreću” da svih 12 znakova proputuje nebom za 24 sata.

Jedno od tumačenja podznaka je i da on pokazuje kako nas okolina, zapravo, doživljava – podznak određuje izgled i ponašanje ljudi.

Kako da izračunate šta ste u podznaku?

U galeriji ispod u tabelama pronađite, mesec rođenja, dekadu u kojoj ste rođeni i sat rođenja. Horoskopski znak kod kojeg se spajaju sva tri parametra otkriva vaš podznak.

1 / 4 Foto: Printscreen Facebook/Vaš horoskop

Retko kada se dogodi da osoba ima isti znak i podznak, obično se veruje da su ti ljudi predodređeni za uspeh i velike stvari u životu. Kombinacija znaka i podznaka daje lsiku kakva je neka osoba u psihološkom i energetskom smislu. Horoskopski znaci se dele po elementima, vatreni Ovan, Lav i Strelac (temperamentni i strastveni), vodeni Rak, Ribe, Škorpija (emotivni i romantični), vazdušni Blizanci, Vaga,Vodolija (komunikativni i avanturisti), zemljani Bik, Devica, Jarac (ambiciozni i racionalni). Kada se spoje element znaka i podznaka, nastaje prava astrološka analiza koja vam može otkriti vrline, mane i tajne vašeg bića.

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/BliŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.