OVO LAGANO JELO NA KAŠIKU JE SPAS PO PAKLENIM VRUĆINAMA: Puno je VITAMINA, a sprema se za samo 20 MINUTA (RECEPT)
Potaž, Foto: Printscreen/Youtube/Natalija Jovanovic

PREDLOG

OVO LAGANO JELO NA KAŠIKU JE SPAS PO PAKLENIM VRUĆINAMA: Puno je VITAMINA, a sprema se za samo 20 MINUTA (RECEPT)

Potaž od povrća je pun vitamina i vašem telu će sigurno prijati

Objavljeno:

Kako ne bi stajali po ovim vrućinama u kuhinji, dozvolite sebi da napravite nešto brzo, a zdravo.

Potaž od povrća je pun vitamina i vašem telu će sigurno prijati.

Sprema se toliko brzo da ćete biti zahvalni na ovom receptu.

Gaspačo, Gaspaćo, Paradajz čorba, Čorba, Povrće
foto: Printscreen/ Youtube/ Ivana Lalicki

Sastojci:

1 glavica crnog luka

1 celer

2 krompira

2 šargarepe

200 g bundeve

½ tikvice

100 ml neutralne pavlake

Čorba
foto: PRINTSCREEN/YOUTUBE/HOME KITCHEN WITH DANNY

1 kašičica karija

so

biber

Priprema:

Povrće operite, oljuštite i isecite na veće komade.

U veću lonac stavite povrće, pa nalijte vodom da ogrezne i dodajte so.

Povrće kuvajte jedno 20 minuta na tihoj vatri.

Čorba
foto: Printscreen/Youtube/ JEDNOSTAVNI BRZI RECEPTI

Kada omekša, povrće ispasirajte, pa dodajte neutralnu pavlaku, kari i biber i ostavite poklopljenu šerpu još koji minut.

Prijatno!

Bonus video:

02:36

OVAKO SE JEDINO PRAVI DOBRA RIBLJA ČORBA! Stručnjaci otkrili kako da POSTANETE MAJSTOR OVOG SPECIJALITETA

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.