RETROGRADNI NEPTUN IZAZIVA SLAMANJE SVIH SNOVA, TRAJAĆE POLA GODNE: Život će biti POTPUNO DRUGAČIJI svima
Planeta, Foto: Profimedia

astro

RETROGRADNI NEPTUN IZAZIVA SLAMANJE SVIH SNOVA, TRAJAĆE POLA GODNE: Život će biti POTPUNO DRUGAČIJI svima

Kako Neptunov uticaj na nebu opada, mogli bismo da budemo u fazi provere stvarnosti

Objavljeno:

Retrogradni Neptun se dešava svake godine i traje oko pola godine. Neptun je planeta iluzija, snova i fantazije, a kada krene retrogradno, gubi svoju moć – što znači da će se sve iluzije koje smo imali srušiti, ostavljajući nam više jasnoće do kraja godine.

Ovaj period će nam zapravo omogućiti da skinemo ružičaste naočare koje smo nosili u prvoj polovini godine i podstaći nas da zaista napravimo promene tamo gde je to potrebno.

- Kako Neptunov uticaj na nebu opada, mogli bismo da budemo u fazi provere stvarnosti. Gde su naše iluzije zamaglile naše rasuđivanje ili put napred? Ovo je moćno vreme da se ostvarite, razmislite o svojim snovima za budućnost i odmaknete se od sanjarenja - kaže astrolog Stefani Kampos za Refinery29.

Saturn, Planeta, Svemir
foto: Profimedia

Evo 4 horoskopska znaka koji će posebno osetiti retrogradni Neptun:

Blizanci

Pred Blizancima su veliki snovi o budućnosti, ali ne treba žuriti jer je ovaj period idealan za razmišljanje. Mogli biste dobiti upozorenja kada su u pitanju vaši ciljevi u karijeri. Ako ste bili opušteni, zvezde vas podstiču da se fokusirate na pravi način planiranja i sprovođenja aktivnosti. Iako Neptun može da podstakne sanjarenje , potrebna vam je doza praktičnosti. Čak i ako rezultati ne dođu brzo, budite uporni.

Rak

Ovo je period koji vam može reći mnogo o vašem rastu i razvoju. Izdržali ste mnogo, a vaši uspesi govore o tome. Neptun vas podstiče da se više povežete sa ljudima kroz svoja iskustva. Potrebna vam je ljubav i podrška drugih da biste prešli na sledeći nivo. Pustite staru verziju sebe i zagrlite novu koja će vam doneti mnogo sreće.

TOI-1452b, Planeta, Svemir, Planeta okeana
foto: Printscreen/Twitter/@Josep_Trigo

Devica

Ako su vas ljudi lagali u prošlosti, sada ćete saznati. Otkrićete pravu sliku svog partnera ako se tokom ovog perioda fokusirate na potragu za istinom. U narednim mesecima pokušaćete da više cenite sebe i donosite bolje odluke u prijateljstvima i romantičnim vezama. Za one koji su u ozbiljnoj vezi - stvari mogu samo da krenu nabolje, a veza će biti ojačana.

Škorpija

Ove sezone iskusili ste svoj puni potencijal i moć. U ovom periodu se razvijate i transformišete, a Neptun i Saturn će vam doneti priliku da uspostavite čvršće romantične veze. Bićete u skladu sa svim što vam donosi prosperitet. Ovaj period je povoljan za analizu i razmišljanje, ali ne i za donošenje važnih odluka. U vama je neustrašivost i hrabrost, a kreativnost i sloboda će vam pomoći da stignete tamo gde želite.

01:03

Majke i snajke finale

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.