PUN MESEC U JARCU U 2023. GODINI DONOSI HAOS OVIM LJUDIMA: Važan PREOKRET će se desiti u NJIHOVIM ŽIVOTIMA
Pun Mesec, Foto: Profimedia

astro

PUN MESEC U JARCU U 2023. GODINI DONOSI HAOS OVIM LJUDIMA: Važan PREOKRET će se desiti u NJIHOVIM ŽIVOTIMA

Evo šta pun Mesec u Jarcu donosi svakom od astroloških znakova

Objavljeno:

Pun mesec u Jarcu utiče na tri planete: Merkur, Jupiter i Saturn.

Upravo one nas u retrogradnom hodu inspirišu da budemo oprezni prilikom planiranja, da ne preterujemo sa postavljanjem ciljeva i da ostanemo praktični.

Evo šta pun Mesec u Jarcu donosi svakom od astroloških znakova:

Pun mesec
foto: Profimedia

Ovan

Ovnovima se završava zahtevan i naporan period na poslu, što vam otvara mogućnosti za napredovanje. Jedna vrata se zatvaraju, a druga se otvaraju - iskoristite to da podignete karijeru na viši nivo.

Bik

Ukoliko ste se trudili da i sebe i druge razumete na dubljem nivou, ovaj pun mesec donosi jasnoću koja vam je bila neophodna. To će vam pomoći da postanete bolja osoba, sve dok imate otvoren um.

Blizanci

Astrologija savetuje Blizance da koriste bezbrižan pristup da bi se povezali sa osobama do kojih im je stalo. Potreba za bliskošću dovešće vas do stvaranja kvalitetnih veza i sa novim ljudima.

Horoskop, Astrologija
foto: Martyn Vickery / Alamy / Profimedia

Rak

Iako se vaše emocije stalno menjaju, vi ćete posebno u ovom periodu da žudite za stabilnošću i sigurnošću. Pronalaženje osobe koja vas poznaje u dušu i ujedno vam nudi sigurnost za kojom toliko čeznete može da bude izazovno. Ali, ako pronađete takvu osobu, trebalo bi da je držite kao malo vode na dlanu.

Lav

Idealno je vreme da pronađete pravu rutinu koje ćete se pridržavati. Ne dozvolite da vaše impulsivno ponašanje promeni vibraciju i napravi pometnje koju vam donosi ovaj pun mesec.

Devica

Preuzimanje prethodno proverenih rizika je najbolji način da dočekate ovaj pun mesec. Umesto da ulećete u odnose i situacije bez ikakve procene, pokušajte da proverite u šta se upuštate. Zvezde vas savetuju da istražite, proverite činjenice i ponovo pročitajte svaki ugovor da biste osigurali minimalni gubitak i maksimalnu dobit.

Saturn, Planeta, Svemir
foto: Profimedia

Vaga

Provedite pun Mesec uz porodicu, prijatelje ili gledanje filmova. Povezivanje sa onima sa kojima ste bliski i vreme provedeno u kućnom ambijentu daće vam snagu i motivaciju da osvojite svet u danima koji slede.

Škorpija

Posla i obaveza imate preko glave, a pun Mesec u znaku Jarca neće "štedete" ni na vama. Donosi vam nove zadatke čija realizacija neće smeti da čeka. Zato će biti važno da pronađete makar malo vremena za opuštanje.

Strelac

Vreme je da promenite impulsivnu naviku trošenja novca. Umesto da kupujete iz hira, bolje je da pogledate šta ima na sniženjima. Nemojte iscrpljivati svoj bankovni račun zbog najnovijeg trenda i čuvajte račune u slučaju da se predomislite i shvatite da vam to što ste kupili zapravo uopšte nije potrebno.

Planeta, Sunce
foto: Profimedia

Jarac

Ukoliko ste se osećali izgubljeno u osećanjima, pun Mesec u znaku Jarca pomoći će vam da se usredsredite na um i srce. Zavirite u sebe da biste ono što osećate obradili na dubljem nivou. Jednostavna meditacija ili vežbe disanja mogu da budu od pomoći.

Vodolija

Iako ste navikli da budete okruženi velikim brojem ljudi, sada osećate potrebu da se osamite. To ne mora da bude nužno loše! Iskoristite samoću da preispitate šta zaista želite u životu i da zalečite neke stare rane.

Ribe

Prijatelji sa kojima neko vreme niste razgovarali mogli bi da vam se vrate u život, u nadi da ćete se ponovo povezati. Da li ćete prihvatiti njihov poziv ili ne zavisi isključivo od vas. Na vama je!

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.