OVA 4 ZNAKA SU NA UDARU RETROGRADNOG NEPTUNA: Sledi period totalnog HAOSA, pripremite se
Sigmund Frojd, Foto: Profimedia

VAŽNO

OVA 4 ZNAKA SU NA UDARU RETROGRADNOG NEPTUNA: Sledi period totalnog HAOSA, pripremite se

Neptun, planeta koja simbolizuje duhovnost, imaginaciju i intuiciju, krenula je retrogradno 1. jula i pridružila se Saturnu i Plutonu. Tim tempom će nastaviti do 7. decembra, što će biti sasvim dovoljno vremena za preispitivanje.

Objavljeno:

Kada kažemo da je Neptun retrogradan, to znači da se njegov smer kretanja promenio i čini se kao da se kreće unazad na nebu.

Astrolozi veruju da retrogradni periodi planeta donose određene energije i uticaje na našu svakodnevicu i lični razvoj. Retrogradni Neptun se često povezuje sa introspekcijom, duhovnošću, imaginacijom i intuicijom. Ovo može biti vreme za istraživanje dubljih emotivnih i duhovnih pitanja, kao i za introspekciju i refleksiju.

Planeta, Sunce
foto: Profimedia

Konfuzija

Tokom retrogradnog Neptuna, može se pojaviti osećaj konfuzije ili nedorečenosti. Moguće je da se osećate manje sigurno u svoje odluke ili vam nedostaje jasnoća u vezi sa sopstvenim ciljevima i ambicijama. Ovo je povoljan period za unutrašnji rad i istraživanje svojih snova, kreativnosti i inspiracije.

Retrogradni Neptun takođe može ukazivati na potrebu za ispravljanjem nekih aspekata vašeg života koji su ostali nedorečeni ili su potisnuti. Ova faza može biti vreme za suočavanje sa vlastitim iluzijama, zavisnostima ili senkama koje su možda bile prisutne, ali su bile skrivene. To može biti prilika za otpuštanje starih obrazaca i izgradnju novog, zdravijeg temelja za vašu budućnost.

Važno je napomenuti da retrogradni Neptun ne mora nužno biti negativan ili problematičan. Svaka astrološka situacija pruža mogućnost rasta i razvoja, pa tako i ova. Njegove energije mogu biti veoma korisne za produbljivanje vaše duhovne prakse, razvoj intuicije i kreativnosti, kao i za postizanje emocionalne ravnoteže.

Retrogradni Neptun će najviše uticati na Ribe, Strelčeve, Device i Blizance.

RIBE

Vreme je za rušenje sopstvenih iluzija. Pojedine odluke mogu da vam se učine sasvim ispravne, a onda da shvatite da ste obmanjivali sami sebe. To suočavaje sa samim sobom može da vam padne teško jer ćete shvatiti da mnogo toga nije onako kako vam deluje da jeste. Čuvajte se infekcija i prehlada.

STRELAC

Neputn vam donosi haotične porodične odnose. To je neobičan odnos sa jednim roditeljem koji će konačno morati da bude razjašnjen. Takođe, u narednim mesecima možete da imate poplave u stanu.

DEVICA

Neptun boravi u vašem sedmom polju, tako da ukazuje na rušenje iluzija o partneru. Ukoliko ste u braku ili vezi, možete lako da saznate da partner nije bio iskren prema vama. Moraće da padne neko suočavanje sa realnošću.

BLIZNACI

Retrogradni Neptun napada vaše deseto polje, pa donosi pogrešne procene na poslu. Nije isključeno da ćete morazi da srušite očekivanja u vezi jednog pslovnog projekta. Isto tako u ovom periodu možete da dobijete velika obećanja o poslu koja neće biti ispunjena.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.