OVA GLUMICA ZARAĐUJE NAJVEĆE PARE U BRANŠI: Na njenom RAČUNU je ČAK 482 MILIJARDE DINARA, SVI JE ZNATE (FOTO)
Foto: Profimedia

DUBOK DŽEP

OVA GLUMICA ZARAĐUJE NAJVEĆE PARE U BRANŠI: Na njenom RAČUNU je ČAK 482 MILIJARDE DINARA, SVI JE ZNATE (FOTO)

Mislim da smo bili jedini studio koji je imao projekat za glavnu žensku ulogu stariju od 30 godina.

Objavljeno:

Riz Viterspun je nedavno pokazala izuzetne preduzetničke sposobnosti, postavši vrlo uspešna poslovna žena u poslednjih nekoliko godina. Njeno neto bogatstvo od 440 miliona dolara je impresivno, pozicionirajući je između ikona poput Doli Parton i Barbare Strejsend.

Godine 2016, Ris Viterspun je osnovala medijsku kompaniju Hello Sunshine, koja je iznedrila neke od najboljih filmova i TV emisija u poslednjem periodu. Njihovi projekti uključuju uspešne naslove poput "Nestale devojke" (Gone Girl), "Male laži" (Big Little Lies), "Daisy i šestoro" (Daisy & The Six) i "Mala vatra svuda" (Little Fires Everywhere).

Pored toga, ona je pokrenula produkcijsku kuću Pacific Standard s ciljem promovisanja ozbiljnih ženskih uloga u filmovima. U jednom intervjuu za časopis Variety, je istakla:

- Mislim da smo bili jedini studio koji je imao projekat za glavnu žensku ulogu stariju od 30 godina.

U 2021. godini, Viterspun je prodala kompaniju Hello Sunshine za neverovatnih 900 miliona dolara, zadržavši vlasnički udeo od oko 18 odsto. Osim toga, osnovala je i književni klub pod nazivom "Reese's Book Club", koji ima za cilj promovisanje i podršku ženskim piscima.

Sa visokim honorarima koje je ostvarila u filmskoj i televizijskoj industriji, Riz je i veoma plaćena glumica. Za svoju ulogu u TV seriji "Jutarnji šou" (The Morning Show), zaradila je 1,2 miliona dolara, dok je za svaki film snimljen između 2001. i 2012. godine minimalno zarađivala 15 miliona dolara.

Trenutno, glumica se priprema za snimanje nastavka popularnog filma "Plavuša s Harvarda" (Legally Blonde), što bi moglo da joj donese još veće bogatstvo u budućnosti.

SA 16 SAM OTIŠAO IZ KUĆE SA ČETKICOM ZA ZUBE I NISAM SE VRAĆAO! Inspirativna priča poznatog glumca: Ovako je zaradio prvi novac:

01:23

SA 16 SAM OTIŠAO IZ KUĆE SA ČETKICOM ZA ZUBE I NISAM SE VRAĆAO! Inspirativna priča poznatog glumca: Ovako je zaradio prvi novac

(Espreso/ 24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.