OVU DIJETU JE SLEDILA MERLIN MONRO: Na takvo nešto bi se usudili samo MAZOHISTI, i više je nego BIZARNA (FOTO)
Merlin Monro, Foto: Profimedia

otkrivamo

OVU DIJETU JE SLEDILA MERLIN MONRO: Na takvo nešto bi se usudili samo MAZOHISTI, i više je nego BIZARNA (FOTO)

Ove vežbe bile su i prva stvar koju je uradila odmah nakon pranja zuba i lica

Objavljeno:

Kada kažemo Merilin Monro prva asocijacija je verovatno prva starleta. Međutim, Netflikov predstojeći biografski film o životu holivudske legende donosi manje poznate segmente i ukidajući hiperseksualizovanu vizuru daje priču o jednostavnoj devojci iz susedstva.

Da bi shvatili ko je Norma Džejn možete pročitati i knjigu Džojsa Kerola Outsa "Plavuša" ili da pogledate film "Neki to vole vruće", ali ma koliko da se razlikovali međusobno u svima njima nalazimo istu, bizarnu fitnes rutinu kojom je održavala savršenu liniju. Mazohisti među vama bi mogli i da je isprobaju, ako žele.

Ubrzo nakon što je debitovala na velikom ekranu u nizu nezaboravnih romantičnih komedija, Norma je iznenadila javnost intervjuom u časopisu "Pageant" 1952. godine otkrivajući kako održava liniju i način na koji svakodnevno vežba.

- Iskreno, nikada nisam mislila da je moja figura izuzetna; do nedavno, gotovo da nisam ni razmišljala o njoj. Moja jedina i najveća briga je bila da jedem dovoljno. Sada moram a brinem o tome da ne jedem previše" , rekla je na početku intervjua, dodajući "nikada nisam posebno uživala u aktivnostima na otvorenom kao što su tenis, golf ili plivanje. Ostaviću te stvari muškarcima. Iako je to veoma moderno u Kaliforniji, ja ne mislim da je preplanula koža atraktivna, a ni zdravija, od bele. Lično nisam za taman ten, jer volim da se osećam kao plavuša po celom telu - objašnjavala je glumica.

1 / 7 Foto: Profimedia

- Svakog jutra provedem 10 minuta radeći vežbe za jačanje mišića sa malim tegovima, jer znam da one rade kod mene - isticala je ona.

Ove vežbe bile su i prva stvar koju je uradila odmah nakon pranja zuba i lica.

- Ležim na podu pored svog kreveta i započinjem svoju prvu vežbu. Ovo je jednostavna vežba koja pomaže podizanju grudnog koša i sastoji se od podizanja 2 kg. Otvorenih ruku podižem ih preko glave 15 puta, polako. Ponavljam vežbu još 15 puta. Zatim, ruka je pod uglom od 45 stepeni dok kružim tegovima u rukama dok se ne umorim. Ne brojim ritmično u sebi. Ne bih mogla da podnesem vežbu ako bih morala tako da brojim - rekla je, opisujući svoje vežbanje.

Što se doručka tiče, Merlin ističe da su joj mnogi rekli da ima bizarne navike, ali se ona nije slagala sa takvim mišljenjem. Kako piše, pre nego što uđe pod tuš, počne da podgreva šolju mleka. Kada je mleko vrelo, ona bi u njega razbila dva jaja, sve dobro razmutila i to bi pila dok se oblači. To je kombinovala sa vitaminskim tabletama, i sumnjala je da bi ijedan doktor mogao da preporuči bolji doručak za radnu devojku.

Kakva je bila njena večera?

Kraljica Elizabeta II, Kraljica Elizabeta, Merlin Monro
foto: Printscreen/Youtube/Bahriye

- Moje večere kod kuće su jako jednostavne. Svake večeri svratim u market blizu mog hotela, i kupim šniclu, jagnjeće kotlete ili džigericu, pa to spremim u rerni. Obično pojeden četiri do pet svežih šargarepa uz meso. Mora da sam delom zec. Nikad mi ne dosade sveže šargarepe - objašnjavala je ova zavodnica svoj režim ishrane.

Ona dalje priznaje da nikada nije bila od onih ljudi koji mogu stvari da rade u žurbi, te da nikad ne može da tek tako iskoči iz kreveta. Kako piše, ona je nedeljom sebi dozvoljavala da se i po dva sata izležava i da se lagano budi. U zavisnosti od posla, svake noći je spavala od 5 do 10 sati:

- Spavam u francuskom krevetu, bez pidžame i spavaćice. Uznemiravaju me, tokom sna nosim samo svoj parfem, Chanel No 5 - završava priču o svojim navikama Merilin.

(Espreso/Srbija Danas/M.Aćimović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.