LJUBINKA KLARIĆ U VEZI SA POLITIČAREM UDALJENIM 3000 KILOMETARA: Evo kako IZGLEDA OVAJ MACAN, ZANEMEĆETE (FOTO)
Ljubinka Klarić, Foto: Printscreen Instagram/ljubinkaklaric

Ljubav preko žice

LJUBINKA KLARIĆ U VEZI SA POLITIČAREM UDALJENIM 3000 KILOMETARA: Evo kako IZGLEDA OVAJ MACAN, ZANEMEĆETE (FOTO)

Naime, glumica je u potpunosti promenila imidž, te je svoju plavu kosu, koja joj je bila zaštitni znak, ofarbala u riđe

Objavljeno: 10:53h

Glumica Ljubinka Klarić već izvesno vrem uživa u ljubavi sa ambasadorom Srbije u Iraku Urošem Balovim, a sada je svojom vizeulnom promenom za 45. rođendan iznenadila sve.

Naime, glumica je u potpunosti promenila imidž, te je svoju plavu kosu, koja joj je bila zaštitni znak, ofarbala u riđe.

Iako se promena frizure kod žena, vezuje i za promenu emotivnog statusa u životu, to nije slučaj sa Ljubinkom Klarić, kojoj na ljubavnom planu cvetaju ruže.

Kako su već pisali domaći mediji, glumica je u vezi sa ambasadorom Srbije u Iraku Urošem Balovim.

Uroš Balov
foto: Printscreen/Instagram/uros.balov

Balov je takođe u književnim krugovima poznat pre svega kao osnivač i direktor jedne izdavačke kuće, koja je objavila biografije kraljice Elizabete, Džulijana Asanža, Fredija Merkjurija i drugih.

Iako žive na dva kontinenta, glumica i ambasador uspevaju da ljubav održe na daljinu. Pa je tako u medijima isplivala i njihova zajednička slika iz Iraka.

Ljubinka Klarić je, podsetimo, poznata po ulogama u serijama "Kolo sreće", "Tate", "Moj rođak sa sela" i drugim ulogama.

SRPSKA GLUMICA O ISKUSTVU SA ČARLIJEM ŠINOM: Dok snima dobar je, kad se ugase kamere nastaje JEZIVA PROMENA! Droga je činila svoje:

01:09

SRPSKA GLUMICA O ISKUSTVU SA ČARLIJEM ŠINOM: Dok snima dobar je, kad se ugase kamere nastaje JEZIVA PROMENA! Droga je činila svoje

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.