PREUKUSNO
OBAVEZNO DODAJTE ŠEĆER U ROŠTILJSKO MESO: Iskusne DOMAĆICE otrkile CAKU koju malo ko zna, dobro obratite PAŽNJU
Ako pravite roštilj ovih dana obavezno probajte ovu caku zbog koje će biti ukusnije neko ikad pre!
Roštiljsko meso nije komplikovano napraviti, ali je bitno da ga dobro marinirate!
Postupak nije nimalo komplikovan, ali postoje trikovi koji će ga učiniti još lepšim. Za određene vrste mesa postoji i odgovarajuća marinada koja ga čini sočnijim i mekšim. Ako volite meso sa roštilja, iskusne domaćice su otkrile sjajan trik.
U marinadu za meso obavezno dodajte šećer. Ovaj sastojak ne služi samo da zasladi jela koja spremate i ne koristi se samo za poslastice, već može da pomogne da se napravi tanka i hrskava kora na mesu. Takođe, šećer ublažava i kiselost jela sa paradajz sosom. Ako želite da napravite savršeno ukusno roštiljsko meso, onda vam preproučujemo da u marinadu dodate i šećer. Na 1 kg mesa dovoljna je jedna kašika šećera.
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!