NA NEBU SE TRENUTNO DEŠAVA NEŠTO NEVIĐENO I TRAJAĆE DO 5. JUNA: Evo kako će uticati na LJUDE, poslušajte OVO
Venera, Foto: Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

NA NEBU SE TRENUTNO DEŠAVA NEŠTO NEVIĐENO I TRAJAĆE DO 5. JUNA: Evo kako će uticati na LJUDE, poslušajte OVO

Sada je vreme da ostvarite svoje želje i da se prepustite svojim snovima. Jako je bitno iz kojih kuća vam ovaj aspekt pravi trigon, pa upravo na tim poljima radite na ostvarenju želja

Objavljeno:

Na nebu je trenutno lep aspekt planete ljubavi, zadovoljstva i kreativnosti - Venere, što će i dominirati ovih dana. Osećanja će biti obojena lepotom, javiće se duboke emocije, a svi koji poseduju kreativne sposobnosti sada mogu doći do izražaja. Pravi je trenutak da sredite emotivne odnose, kako u porodici, tako i u partnerskim i prijateljskim odnosima.

Ovaj period do 5. juna, kada će Venera preći u znak Lava, treba da iskoristite za sve što vas čini srećnima i otvorite svoje srce za duhovnost, entuzijazam i lepotu voljenja. Vreme provodite na mestima koja "čiste i leče" vašu dušu.

U jednom trenutku, tačnije 2. juna Mesec iz znaka Škorpije će napraviti divan trigon sa ovim planeta i njega treba da iskoriste svi. Najviše benefita će imati rođeni u vodenim i zemljanim znacima i podznacima, što ne znači da i drugi neće uživati u njemu.

Sada je vreme da ostvarite svoje želje i da se prepustite svojim snovima. Jako je bitno iz kojih kuća vam ovaj aspekt pravi trigon, pa upravo na tim poljima radite na ostvarenju želja.

Venera
foto: Profimedia

Rak

Venera je u vašem znaku. Iskoristite sve benefite i uživajte.

Škorpija

Bićete podržani od Meseca 2. juna. Uživajte i odbacite sve što vas je opterećivalo.

Ribe

Neptun iz vašeg znaka šalje pozitivne vibracije. Opustite se u lepim šetnjama kraj vode, obasjaće vas zvezda sreće.

(Espreso/Žena blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.