SENDVIČE STE SVE VREME PRAVILI POGREŠNO: Gurman otkrio trik posle kojeg vam NIKAD NEĆE ISPADATI HRANA IZ NJEGA
Sendvič, Foto: Printscreen/reddit

paŽnja

SENDVIČE STE SVE VREME PRAVILI POGREŠNO: Gurman otkrio trik posle kojeg vam NIKAD NEĆE ISPADATI HRANA IZ NJEGA

Recimo da ste upravo napravili pravo čudovište od sendviča, BLT na primer, i toliko ste natrpali svega i svačega između hleba da puca sa svih strana. Verovatno će vam, kad uzmete prvi zalogaj, pola sadržaja izleleti iz sendviča

Objavljeno:

Jedan gurman na Redditu podelio je svoj trik za zaustavljanje ispadanja sadržaja iz sendviča,a njegov savet je oduševio mnoge koji su priznali da su pogrešno spremali svoje sendviče i nepotrebno pravili nered na tanjiru, piše Daily Star.

Recimo da ste upravo napravili pravo čudovište od sendviča, BLT na primer, i toliko ste natrpali svega i svačega između hleba da puca sa svih strana. Verovatno će vam, kad uzmete prvi zalogaj, pola sadržaja izleleti iz sendviča.

Ali, ne treba više tako se mučiti sa svojim sendvičima, otkrio je anonimni reditor koji je podelio trik kako sprečiti ispadanje sadržaja iz sendviča i hamburgera.

On je podelio fotografiju sendviča koje je upravo napravio, a vidljivo je kako njihov sadržaj na okupu drži veliki list zelene salate.

„Omotajte komad zelene salate oko jedne strane svog sendviča/hamburgera kako njegov sadržaj ne bi ispao s druge strane“, istakao je reditor.

Brojni korisnici pohvalili su njegovu pametnu ideju. „Upravo zbog ovakvih saveta dolazim na ovu stranicu“, „Konačno jedan dobar savet“, „To je đavolski dobra inovacija“, komentarisali su.

Međutim, neki od reditora nisu bili toliko impresionirani. „Neću uništiti savršeno dobar sendvič sa zelenom salatom“, poručili su.

Jedan je reditor, pak, podelio svoj trik. „Stavite nadev na pljeskavicu , a zatim otopite sir preko njega. Sir će držati nadev na mestu tako da bude manje nereda“, napisao je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.