STRUČNJAK OTKRIO DA POSTOJI ČAK OSAM OBLIKA MUŠKOG POLNOG ORGANA: Lako se prepoznaju, a evo i KAKVI SU
Muški polni organ, Foto: Profimedia

svi se razlikuju

STRUČNJAK OTKRIO DA POSTOJI ČAK OSAM OBLIKA MUŠKOG POLNOG ORGANA: Lako se prepoznaju, a evo i KAKVI SU

Daren Brin, direktor britanske kompanije koja se bavi priborom za erektilnu disfunkciju, kaže da svaki penis spada u jednu od osam kategorija

Objavljeno:

Od pečurke do oblika olovke ili čekića, mnogi muškarci mogu da lažu o veličini svog penisa, ali istina je da ne postoje dva ista. Mogu biti različitih veličina, ali ispada da se njihov oblik može lako prepoznati.

Daren Brin, direktor britanske kompanije koja se bavi priborom za erektilnu disfunkciju, kaže da svaki penis spada u jednu od osam kategorija.

Olovka

Penis u obliku olovke često je izuzetno dug i tanji od proseka. Daren primećuje da muškarci koji imaju penis ovog oblika obično imaju 'dug i tanak ujednačen sa uskim glavićem'. Stručnjak - koji je u industriju ušao 1996., nastavlja da objašnjava, da iako se dužina može razlikovati od osobe do osobe, često je izuzetno duga i tanja od proseka.

Muškarac, Bol, Penis, Polni organ
foto: Profimedia

Paprika

Ako se ne prepoznajete kao 'olovka', onda ste možda paprika. Daren napominje da će muškarci s ovakvim oblikom penisa smatrati da je njihova muškost neobično kratka, ali izuzetno debela celom dužinom.

Kornet

Ovaj oblik obično ima linearno sužavanje osovine do vrha. Prema Darenu, muškarci koji se poistovećuju s ovim oblikom mogu naići na probleme na tom putu. Ističe da se kornet penis tipično sužava od osovine do vrha 'olovke'. To se povremeno može povezati s 'fimozom' - stanjem u kojem je kožica pretesna i ne može se prevući preko glavića - što može sprečiti širenje glave penisa.

Banana

U obliku banane penis je zakrivljen ulevo ili udesno. Daren objašnjava da ste se mogli roditi s zakrivljenim penisom ili ste takav oblik razvili kao posledicu povrede.

On prelazi na referentnu Pejroniejevu bolest - poremećaj vezivnog tkiva penisa kod kojeg se nakon povrede razvija ožiljno tkivo koje može dovesti do svojevrsne deformacije. Ovo će stanje navodno uticati na 7% muškaraca u njihovom životu.

seks
foto: Freer Law / Alamy / Alamy / Profimedia

Čekić

Oni s čekićem imaju usku bazu koja se širi do vrlo širokog glavića. Stručnjak ističe da će svako s ovakvim oblikom imati tanju osovinu.

"Ovo je uska baza koja se širi, a gravitacija otežava ovom tipu penisa u erekciji podizanje" kaže on.

Kobasica

Daren kaže da je penis u obliku kobasice najpopularniji od svih. Opisujući karakteristike ovog posebnog oblika muškosti, on kaže da je on prosečne debljine i dužine i ima ujednačen opseg po dužini i prilično je tipičan.

Krastavac

Tip krastavca je deblji od prosečnog penisa i obično ima dobru dužinu.

Glava pečurke

Naučnici tvrde da je ovaj određeni oblik evolucijski dizajn koji potiče iz ideje o neveri. Tim naučnika u Njujorku sproveo je niz eksperimenata kako bi pokušali da otkriju zašto ljudski penis izgleda tako izgleda.

Utvrđeno je da guranje, kao i greben koji odvaja telo od glave, mogu pomoći da se očistiti vagina i reproduktivni sastav od semena prethodnog seksualnog partnera. To bi omogućilo novom partneru da doda vlastitu spermu i ima veće šanse za reprodukciju.

Majke i snajke:

00:52

Majke i Snajke

(Espreso/The Sun/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.