"MOJ MUŽ JE PRONAŠAO ŽENU ZA TROJKU, A ONDA SAM SE JA ZALJUBILA U NJU": Šokantna priča BRAČNOG PARA! (FOTO)
Trojka, Foto: Profimedia

OBILO MU SE O GLAVU

"MOJ MUŽ JE PRONAŠAO ŽENU ZA TROJKU, A ONDA SAM SE JA ZALJUBILA U NJU": Šokantna priča BRAČNOG PARA! (FOTO)

Očigledno možete birati s kim ćete u krevet, ali ne možete birati koga ćete pustiti u srce

Objavljeno:

Priča o ljubavi, požudi i pronalaženju onoga što je ispravno. Naime, jedan par podelio je svoju bizarnu priču gde se žena zaljubila u drugu ženu - koju je njen suprug pronašao da bi zajedno imali trojku. Očigledno možete birati s kim ćete u krevet, ali ne možete birati koga ćete pustiti u srce. Ovo je njihova priča.

Kada me prijatelji pitaju kako sam upoznala i zaljubila se u Kler nakon što sam skoro deceniju provela sa svojim srednjoškolskim dečkom Nilom, uvek kažem "online".

Ali ovo nije cela istina.

"Javila se na oglas za trojku, a onda sam se zaljubila u nju"

Upoznala sam Kler na internetu, ali ne i na sajtu za upoznavanje – odgovorila je na oglas koji je Neil objavio tražeći drugu ženu da nam se pridruži u spavaćoj sobi.

Nil se prvi put našalio o trojci pre nego što smo bili par, spomenuo je to u jednom od naših vrelih kasnonoćnih onlajn ćaskanja u poruci kada smo imali samo 17 godina. Odbacila sam to kao koketnu šalu jednog tinejdžera koji je previše želeo intimne odnose, ali kako smo odrastali i izlazili iz tinejdžerskih godina, fiksacija je ostala.

Kad god smo gledali filmove za odrasle, uključivale su dve devojke i jednog momka, svake godine kada bih ga pitao šta želi za rođendan, on bi rekao "dve od vas" i kad god bismo videli lepu devojku na plaži ili u teretani on opušteno kaže:

- Kako bi bilo da je zamolim da dođe sa nama kući?

Zvuči ludo, ali tokom tih godina, iskreno, nisam mislila da je ozbiljan, ili da će to postati pravi problem u našoj vezi. Ali nekoliko meseci nakon naše devete godišnjice, otprilike godinu dana nakon što smo se verili, postao je problem.

Poruka koja je sve promenila

Došli smo sa prijateljima na lenji nedeljni popodnevni ručak i ušao sam unutra da promenim muziku, koju sam puštala preko Neilovog telefona, kada je iskočila poruka.

- Poslao sam svoje slike – možete li mi poslati svoje? ;) ;) A i neka tvoja drugarica? Ipak smo svi zajedno u ovome!!!!

Pokušajte da se pretvarate da tu poruku niste videli još tri sata dok svi vaši prijatelji ne odu kući - izazivam vas. Kad smo bili sami, eksplodirala sam. Iznenađujuće, Nil nije ništa negirao.

- Ovo ne može biti novost za tebe, dušo. Govorim o tome već godinama. Mislio sam da ako počnemo da upoznajemo neke ljude to bi bio prvi korak ka tome da se to zaista i ostvari.

Rekao je da me voli i da želi da provede ostatak svog života sa mnom, ali želi barem jednom da proba trojku pre nego što se venčamo. Mogla bih da imam potpunu kontrolu nad odabirom naše nove prijateljice u krevetu, uveravao me je, i sve susrete ću organizovati ja. Opet, znam da ovo zvuči ludo, ali zapravo sam bila malo zaintrigirana, i više nego malo uzbuđena.

Pokazao mi je odgovore na svoj oglas i ja sam ih pregledala, na kraju sam se odlučio za Kler.

Piće, večera, trojka?

Upoznali smo je u lokalnom baru sledećeg vikenda i bila je ne samo prelepa, već i prijateljski nastrojena. Imala je neverovatnu energiju zbog koje ste poželeli da budete u njenoj blizini.

Nakon pića koje se pretvorilo u večeru, dogovorili smo se da se nađemo u našem stanu sledeće nedelje. Bila sam pod stresom cele nedelje i skoro sam to otkazala više puta. Ali noć se konačno zahuktala i Kler je stigla – ali posle svog iščekivanja sam intiman čin činio se potpuno pogrešnim.

Nil me je jedva pogledao i bio je svuda po Kler na način koji mi nije bio prijatan. Kada je otišla, osećala sam se prazno i usamljeno.

Sledećeg jutra rekla sam Nilu da nema šanse da to ponovimo. Nevoljno je pristao da prekine sa potražnjom. Naravno, nije.

Tri meseca kasnije naišla sam na poruke na Fejsbuku koje su dokazale da još uvek planira trojke - samo ne više sa mnom. Bila sam shrvana i posle ogromne svađe smo se razišli.

Ali ova priča ima veliki preokret

Ubeđena sam da je ono što se dalje dogodilo sudbina. Otprilike dva meseca kasnije, obavljala sam nedeljnu prodavnicu hrane kada sam naleteo na Kler u prolazu za sladoled. Pričala sam o svom raskidu i pre nego što sam to shvatila bile smo u susednom baru, i to smo ostale sve dok se nije zatvorio.

Za mesec dana smo već bile nerazdvojne, a za dva smo živele zajedno. To je bilo pre tri godine i sada planiramo da se venčamo, ako Australija ikada legalizuje istopolne brakove. Naša ljubavna priča nije najkonvencionalnija, i ne znam da li ću ikada moći da ispričam porodici i prijateljima kako smo se zaista upoznalw, ali uvek ću biti zahvalana na Nilovoj prljavoj maloj tajni.

Imena su promenjena zarad anonimnosti.

Bonus video:

05:16

SAD MI PRETE DA ĆUTIM: Detalji se*s skandala u domu za stare u Mladenovcu DOKTOR DOLAZIO KOD ŠTIĆENICE U SOBU I TRAŽIO TROJKU?

(Espreso / Bodyandsoul, Žena Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.