SRBI SE DAVE U OVOM JELU, A SADA JE OBIŠLO CEO SVET: Svi poludeli za našim doručkom (RECEPT)
Srpski doručak, Foto: Facebook Printscreen / Tasty

SJAJNO!

SRBI SE DAVE U OVOM JELU, A SADA JE OBIŠLO CEO SVET: Svi poludeli za našim doručkom (RECEPT)

Zato vam predstavljamo recept za kojim je internet poludeo

Objavljeno:

Srbi su veliki ljubitelji suvomesnatih proizvoda, a kada se oni izkombinuju sa toplim hlebom, jajima i kačkavaljem dobije se doručak kojem bukvalno niko ne može odoleti.

Zato vam predstavljamo recept za kojim je internet poludeo - pogledalo ga je 50 miliona ljudi, a podelilo 500 hiljada korisnika Fejsbuka.

Biće vam potrebna:

Meko kuvana jaja,

nekoliko listića šunke, pečenice ili vašeg omiljenog suvomesnatog proizvoda,

hleb

kačkavalj.

Priprema: Prvo stavite jaja da se kuvaju 5 minuta, ali na vrhu probušite nožem malu rupicu, kako biste dobili pravu teksturu. Isecite kačkavalj na trake, a kriškama hleba odsecite ivice tako da ostane samo sredina kockastog oblika.

Zatim hleb rastanjite oklagijom, stavite list-dva šunke, zavisi od veličine, traku kačkavalja, zarolajte, pa propržite na malo ulja dok hleb ne dobije lepu zlatnu boju.

Kad ste skuvali jaja, stavite ih u posudu sa ledom na 30 sekundi, pa uklonite polovinu ljuske i belanceta, tako da otkrijete žumance koje je još uvek u tečnom stanju i dobili ste idealan prilog uz hrskave štapiće!

Bonus video

07:07

OVAKO JE NASTALA SRPSKA GASTRONOMSKA EROTIKA: Kuvar Mića napravio Karađorđevu šniclu zbog žene, a evo šta na njoj SIMBOLIŠE LIMUN

(Espreso/Kurirstill)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.