DOMAĆICA OTKRILA TRIK KAKO DA SE NIKADA NE STVORI BUĐ U OTVORENOJ TEGLI: Ništa ne košta, a VREDI mnogo
Tegle, Foto: Profimedia

MORATE ZNATI

DOMAĆICA OTKRILA TRIK KAKO DA SE NIKADA NE STVORI BUĐ U OTVORENOJ TEGLI: Ništa ne košta, a VREDI mnogo

Uz ovaj trik nikada vam neće propasti otvorena tegla džema ili neke zimnice.

Objavljeno:

Ako vam je poznat scenario da teglu džema možete da jedete samo nekoliko dana jer se uhvatila buđ odmah nakon otvaranja, onda imamo spas za vas!

Jedna domaćica iz Velike Britanije je podelila na društvenim mrežama super trik s kojima se namirnice u teglama neće pokvariti, odnosno na njima se neće stvoriti buđ, a stručnjaci se slažu da deluje, prenosi news.com.au.

Ovo je jedan od onih kuhinjskih trikova koji ne košta ništa, a donosi mnogo. Ona naime sve svoje tegle okreće naopako, a kaže kako s tom metodom štedi i sprečava bacanje hrane.

Džem, Maline, Džem od malina
foto: Printscreen/youtube/ Letina Kuhinja / Leta’s Kitchen 44.1K subscribers

“Jednom kada je otvorite, teglu vratite u frižider, ali na obrnutu stranu. Okrenite ih naopako kako se ne bi stvorila buđ. Štedite novac i vreme“, napisala je. Naravno, ovo uradite nakon što dobro zavrnete poklopac na tegli.

Druge žene su joj se zahvalile na ovom savetu, a jedna je ispričala kako je trik isprobala sa sosom od paradajza i kako se nije pokvario.

Možda mislite kako će celi frižider biti neuredan zbog ove metode, ali stručnjaci kažu da je ovo odličan način čuvanja hrane, jer kada teglu okrenete naopako, jako malo vazduha ulazi unutra i gotovo je nemoguće da se pokvari.

02:42

OD ŠIPURKA KUVAMO DŽEM, A OVAJ BANAĆANIN GA IZVOZI ZA LEK: Uložio 1500 evra po hektaru, posle samo 4 godine sve mu se isplatilo

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.