GORDON REMZI OTKRIO NAJVEĆU TAJNU KOJA SE KRIJE IZA OVE HRANE: Nikad je ne jede jer zna gde je SVE PROŠLA
Gordon Remzi, Foto: Printscreen YouTube/Hell's Kitchen

pažnja

GORDON REMZI OTKRIO NAJVEĆU TAJNU KOJA SE KRIJE IZA OVE HRANE: Nikad je ne jede jer zna gde je SVE PROŠLA

"Znam gde je ova hrana bila i kuda ide"

Objavljeno:

Kuvar s nekoliko Mišelinovih zvezdica Gordon Remzi ima visoke standarde kad je reč o hrani, a osim svojeg apsolutnog favorita na listi omiljenih jela, otkrio je i što nikada ne bi pojeo.

Iako ima pristup nekima od najskupljih i najluksuznijih sastojaka na svetu, Remzi je otkrio kako bi za svoj poslednji obrok odabrao jedno od najjeftinijih jela na svetu.

„Stojim iza toga. Kunem se u to. I to je jedini obrok koji bih ikada pojeo kao poslednju večeru. To mora biti puni engleski doručak s ekstra dodatkom pečenog pasulja“, rekao je za Insider 2020. godine, prenosi Index.

Gordon Remzi
foto: Profimedia

No budući da je jedan od najpoznatijih TV kuhara na svetu, njegov posao, naravno, uključuje puno putovanja. Od Vijetnama do Indije, pa sve do Hrvatske, on je česti putnik u avionu.

„Nema načina da jedem u avionu. Deset godina sam radio za avioprevoznike, tako da znam gde je ova hrana bila i kuda ide, i koliko je vremena trebalo pre nego što je stigla u avion“, izjavio je u jednom intervjuu za Refinery29.

Pomalo je ironično da je njegova najomraženija hrana ujedno i naziv njegovog restorana na aerodromu Hitrou – Gordon Ramsay’s Plane Food, koji ima 3.4 zvezdice na Googleu.

„Ovo je jedan od najboljih restorana s avionskom hranom koji smo ikada posetili“, jedna je od recenzija, no bilo je i onih koji imaju drugačije mišljenje.

„Gordone Remzi, trebalo bi te biti sram dati svoje ime ovom mestu“ i „supa nije bila užasna, nego samo bljutava, bez ikakvih začina“ neki su od komentara.

Majke i snajke:

01:15

DVE PORODICE SU ZARADILE 50.000 DINARA ZBOG KUVANJA! Majke i snajke u mrtvoj trci, OVI SPECIJALITETI SU OSVOJILI SVE DESETKE!

(Espreso/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.