POZNATA ASTROLOŠKINJA OTKRIVA: Ovaj ZNAK će se OBOGATITI U APRILU, lepiće se za NOVAC
Tamara Globa, Foto: Printscreen/Youtube/Надежда Стрелец

paŽnja

POZNATA ASTROLOŠKINJA OTKRIVA: Ovaj ZNAK će se OBOGATITI U APRILU, lepiće se za NOVAC

Globa je naglasila da će se godina Zeca mnogo promeniti u životu svih znakova

Objavljeno: 16:25h

Tamara Globa je Astrolog je detaljno analizirala šta da očekuje najsrećnije znake zodijaka u aprilu.

U aprilu se konačno može u potpunosti osetiti dolazak proleća. A najpoznatiji ruski astrolog Tamara Globa otkrila da je da je u baš u ovom mesecu svoje dugo sanjane snove ispuniti upravo Ribe! Ovom predstavniku zodijačkog kruga zvezde obećavaju posebnu lakoću u svim poduhvatima.

Ribe će postati pravi izabranici sudbine i biće velikodušno obdareni. U aprilu 2023. očekuje ih neverovatna sreća u finansijama i ljubavi. Usamljene Ribe će sigurno upoznati osobu koja će ih usrećiti. Moći će da uživaju u romansi koja im je toliko nedostajala u životu.

Predstavnike ovog znaka čekaju velike akvizicije i kupovine, prilike za nekretnine. Ali u isto vreme treba pažljivo pratiti svoje zdravlje - dugotrajne hronične bolesti mogu se pogoršati.

Vračara, Magija, Horoskop, Astrologija, Tarot karte, Tarot
foto: Profimedia

Ribe će konačno moći novcem da reše probleme i ostvare svoju negovanu želju. Tamara Globa je upozorila rođene u ovom znaku da će jedini uslov za uspeh biti sposobnost i želja da preuzmu odgovornost i preuzmu inicijativu.

I uopšte ovaj vodieni znak će kroz celu godinu pratiti sreća. Zato što je Saturn, planeta koncentracije, početkom marta ušao u znak Riba. Ovo će svrsishodnim predstavnicima sazvežđa doneti mnogo posla, zarade, priliku da se prilagode i rade ono što su Ribe nekada želele da ožive. Takođe, 2023. je dobra za učenje i podučavanje.

Osim toga, Globa je naglasila da će se godina Zeca mnogo promeniti u životu svih znakova:

- Za neke je ovo početak novih događaja, za neke materijalni, lični uspeh. A za neke, naravno, ovo su i neuspesi i gubici. Prema rečima Tamare, sada dolazi veoma važan period - donosi promene u svetu i društvu - objašnjava.

Astrolog savetuje da se držite jedni za druge, za voljene, za porodicu.

Astrolog otkriva tajne budućnosti:

10:17

ASTROLOG OTKRILA TAJNE BUDUĆNOSTI: ŠTA VAM, PREMA HOROSKOPU, DONOSI 2023.GODINA?

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.