OVO SU SAVETI POSLE KOJIH ĆETE MUŠKARCA ODMAH ODVUĆI U KREVET: Naučite kako da GA DOBRO ZAGREJETE
Intimni odnosi, Foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

naučite

OVO SU SAVETI POSLE KOJIH ĆETE MUŠKARCA ODMAH ODVUĆI U KREVET: Naučite kako da GA DOBRO ZAGREJETE

Možda mislite da je dovoljno da izazovno izgledate i ta-da – to je to!

Objavljeno:

Znate li kako napaliti muškarca? Da li vodite glavnu reč u toj priči ili uvek inicijativu prepuštate njemu jer niste sigurni kada je spreman? Pa, pripremite ga! Evo par saveta kako da ga dobro zagrejete.

Možda mislite da je dovoljno da izazovno izgledate i ta-da – to je to! Vaš dečko se napalio i sad ste mu jedina opsesija. Istina je da je fizički izgled važan, ali ako zaista želite da ga uzbudite i doživite neverovatan seks kao posledicu toga, moraćete da uložite malo više od samog doterivanja.

Pokušaj da lepo izgledate nije dovoljan da ga dobro napalite, posebno onda ako preterate sa stilizovanjem pa više ličite sa estradnu zvezdu nesnađenu u cipelama i garderobi, nego na sebe.

seks
foto: Jacob Lund / Alamy / Alamy / Profimedia.

Šta pali muškarce?

Sigurno ste se mnogo puta pitali šta je to što muškarce najviše pali. Ne postoji neko pravilo niti tačan ili netačan odgovor na to pitanje. Ako baš i treba da izdvojimo neko, onda je ono u tome da treba imati na umu da muškarci i žene nisu isto. Dok će ženama za seksualno uzbuđenje trebati malo više emocija, muškarcima će biti potrebnije nešto drugo.

Možda sad mislite da je u pitanju zavodljiv izgled, ali hej – osvestite se! Ne okreće se svet oko vas.

Zapravo svi smo mi pomalo sebični, posebno kada je u pitanju zadovoljavanje seksualnih želja. I muškarci su. Ako hoćete da ga uzbudite, treba da se fokusirate na njega, a ne na sebe.

Muškarci vole da budu uvaženi, poštovani i vole da im se oda priznanje. Oni tada daju sve od sebe na svim poljima, pa i na onim u krevetu, u kolima ili nekom drugom mestu.

Nije vam jasno?

Evo konkretnije šta najviše pali muškarce:

Pustite ga bude vaš heroj

Ma koliko da ste samostalne i pune sampouzdanja, dozvolite ponekad da bude da vaš zaštitnik. To ne znači da treba da upadate u problematične situacije i vapite za njegovom pomoći. I sitnice su dovoljne da ga uzbude. Recimo, dozvolite mu da vam pozajmi svoju jaknu kada je hladno.

seks
foto: Profimedia / Andriy Popov / Panthermedia

Da li ćete time doprineti da se on ohladi ili ćete ga napaliti? Pa to je samo uvodni korak kojim pripremate teren za dobar seks.

Pustite ga da bude vaš heroj i on će se osećati moćno, vredno i ponosno, a to će doneti poplavu endorfina u njegovom telu, što je jedan od hormona sreće .

Družite se

Muškarce ne uzbuđuje samo lutka sa naslovna strane. Draža im je ona varijanta koja ume da se smeje njegovim šalama, razgovara, koja je duhovita, ima mišljenje i stav i deli sa njim lepe trenutke i da komunicira . Dakle, osmeh na lice i opustite se. Verujte, neće mu smetati što niste u sjajnoj garderobi i tip top doterane, dokle god svojim ponašanjem činite da se on oseća lepo u vašojj blizini. Vaš duh pali više od vaše šminke.

Stavite do znanja da ga želite

Da, muškarci vole seks, ali vole i da znaju da su poželjni. Stavite suptilno do znanja da ga želite i ne očekujete od njega da čita vaše misli.

Nahranite ga!

Da, baš tako. Put do njegovog srca (i sjajnog seksa usput) vodi preko njegovog stomaka. Nije to stvar apetita. To je stvar toga da mu stavljate do znanja da ga cenite i da brinete o njemu. Osim toga, to je način da vi budete njegov heroj i zaštitnik – na svoj način.

Hranom do uzbuđenja

Muškarcima jeste važan fizički izgled, ali budimo iskreni – možete se namontirati sjajno, ali ako ne znate šta da radite sa tim, nećete uspeti da ga napalite.

Da biste uzburkale strasti ne treba samo da izvedete seksi predstavu. Uzbudite ga prvo mentalno pa onda fizički i iskompletirate doživljaj!

seks
foto: Andriy Popov / Panthermedia

Kako ga napaliti bez dodira

Pristup ovom problemu, u suštini, mnogo zavisi od statusa vaše veze i vašeg i odnosa. Jeste li uopšte vezi, da li se tek upoznajete ili već sve dobro znate jedno o drugom?

Ukoliko se još ne poznajete dovoljno, možda nije loše da ispitate teren pre nego što zalutate rukama na neka uzbudljiva mesta.

Pošaljite prvo neverbalne poruke i pokušajte da ga napalite bez dodira.

Pričajte bezobrazne priče

Kada ovo kažemo, ne mislimo na vulgarnosti i psovke, nego na suptilniju i senzualniju varijantu. U suštini, recite da ga želite, ali u malo uvijenoj formi. Recimo: “ Kada bismo sada bili sami, bilo bi nam mnogo prijatnije“ ili nešto slično. Poenta je ostaviti dozu misterije i upaliti iskru, a ne napaliti ga odmah. Na ovaj način trebalo bi da ga držite u stanju pripravnosti neko vreme. Do tog vremena, pošaljite još nekoliko jasnih signala šta želite od njega.

Krećite se zanosno

Ovi pokreti ne treba da budu neprirodni. Dakle, nema napadanog treptanja, njihanja kukovima, sklanjanja kose sa lica dubokim uzdahom dok kosa leluja oko vas…Polako! Smanjite doživljaj – niste u filmu. Ono što možete da uradite jeste da neke svoje pokrete usporite. Recimo, lagano prođite rukom kroz kosu ili namestite bratelu vašeg grudnjaka koja je nestašno spala sa ramena. Osim toga, možete povremeno pokazati svoje adute. Želite da baci pogled na vaše grudi? Nađite ili stvorite razlog da se sagnete u njegovom vidokrugu.

Pošaljite bezobrazan SMS

To vam omogućava da ga napalite na daljinu. Na isti način na koji biste uvili svoju želju za intimnošću u bezobraznom razgovoru, uradite to i sa SMS-om. Dakle, nema vulgarnosti već suptilno stavite do znaja da ga očekuje iznenađenje. Recimo postavite pitanje “ Da li više voliš kada nosim crveno ili crno?“ Ne otkrivajte sve karte, ostavite dozu misterije.

Pokažite deo onoga što skrivate ispod odela

Noge, Halteri, Žena, Zavođenje, Seksi, Krevet
foto: Profimedia

Pokaži adute!

Neka vam proviri bratela od brushaltera, a još ako uspete da namontirate da lagano sklizne sa vašeg ramena baš kad on gleda – napravile ste odličan šou. Veoma je važno da izaberete neku vedru boju. Veš u boji kože neće ga oduševiti, ali crveni neće proći nezapaženo. Kada smo kod boje kože, deo kože koja „slučajno“ izviruje ispod majice ili znad pantalona nateraće ga se zapita šta još ima ispod da se vidi.

Kontaktirajte očima

Možete mu uputiti značajan dug pogled i stidljiv osmeh, a odlično deluje i ako krenete prema njemu direktno ga gledajući u oči, a zatim prođete tik pored njega uz izvinjenje i osmeh. Ako je zadržao pogled na vama – sigurno ste privukli pažnju. Pogled je jedan od boljih načina da privučete muškarca.

Zaplešite

U prilici ste da se pokažete na plesnom podijumu i znate prave pokrete? Iskoristite lagane pokrete i uvijanja da ga napalite bez dodira i rasplamsate mu maštu.

Smejte se

Posebno njegovim šalama. Dajte mu kompliment.

Iskoristite moć parfema

Mirisi imaju veliki uticaj na zavođenje. Izbegavajte jake parfeme, a birajte mošusne jer oni uglavnom asociraju na seks i bude želju za dodirima.

Ponašajte se napaljeno u njegovoj blizini

Njemu će biti drago da izaziva takvu želju u vama. Šta treba da radite? Bez preterivanja i samozadovoljavanja na javnom mestu. Samo dišite malo brže i glasnije (ne ona „doživljavam orgazam“ scena) i ponašajte se uzbuđeno. Ako vam ovo ne ide, isprobajte druge varijante, bolje nego da ispadnete blesavi i smešni.

Kada pokušavate da ga napalite bez dodira, vi u zapravo stvarate seksualnu tenziju. Držite ga uzbuđenog satima. A znate li kako je iščekivanje slatko?

(Espreso/Minutzamene)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.