NJAMI
LIČI NA PRŽENICE, ALI JE 100 PUTA UKUSNIJE: U hleb ubacite OVO, može da se jede i za VEČERU (VIDEO)
Hleb, jaja, šargarepa i kupus biće dovoljni da napravite odlično jelo, koje će se svideti svim ukućanima
Ponekad je teško smisliti šta biste pravili za doručak ili večeru. Imate utisak da stalno "vrtite jedno te isto" i želite promenu, ali niste sigurni kakvu.
Mi vam donosimo jedan odličan recept, koji se naravno brzo pravi, a ukus će vam se bez sumnje svideti.
Radi se o hlebu, sa par dodataka, koji zapravo i čini ovaj recept toliko dobar.
Izrendajte 250g kupusa, pa ga potopite vrelom vodom i ostavite da odstoji 5 minuta. U međuvremenu, izrendajte i 30g šargarepe, kao i praziluk. Dodajte 2 jaja, so, biber i malo mlevene paprike. Sve dobro promešajte.
Isecite parčadi hleba, a sredinu svakog pažljivo izvadite.
U tiganju zagrejte malo putera, stavite koricu hleba, a zatim i napravljenu smesu. Dolijte malo jaja, pa prekrijte sredinom hleba.
Pecite sa obe strane, dok ne porumeni.
Kako to izgleda u praksi, pogledajte u snimku sa početka teksta.
(Espreso/Informer)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!