POTRESNA ISTINA O ĆERCI BORISA KOMNENIĆA: Rat je KRIV za sve, SUDBINA SE NIJE MOGLA SPREČITI (FOTO)
Boris Komnenić, Foto: prentscreen/youtube/немањић немања

OBRATITE PAŽNJU

POTRESNA ISTINA O ĆERCI BORISA KOMNENIĆA: Rat je KRIV za sve, SUDBINA SE NIJE MOGLA SPREČITI (FOTO)

Boris Komnenić je spadao u one glumce koji su veoma malo otkrivali svoje privatnosti. Boris je retko kada govorio o sebi kao osobi i životu koji je vodio. Ipak, kada je rešio da otvori dušu za medije svi su bili zapanjeni njegovom porodičnom pričom

Objavljeno:

Glumac Boris Komnenić preminuo je pre dve godine, a iza sebe je ostavio brojne uloge po kojima ćemo ga večno pamtiti. Jedna od zapaženijih bila je ona koju je imao u "Boljem životu" gde je tumačio lik Saše Popadića Guze.

On je spadao u one glumce koji su veoma malo otkrivali svoje privatnosti. Boris je retko kada govorio o sebi kao osobi i životu koji je vodio. Ipak, kada je rešio da otvori dušu za medije svi su bili zapanjeni njegovom porodičnom pričom.

Naime, Komnenić je svojevremeno bio oženjen Hrvaticom Rene sa kojom je dobio i ćerku. Međutim, ovaj brak nije potrajao. Razvod je protekao u mirnom i prijateljskom tonu.

Boris Komnenić
foto: prentscreen/youtube/Hladovina

- Razvod se pokazao kao odlično rešenje. Bio je to jedan od najlepših trenutaka u našem zajedničkom životu, nikada se nismo bolje družili nego tog dana kada smo se rastali. Otišli smo zajedno na ručak, divno pričali i božanstveno se proveli, a tako smo i nastavili. I posao je bio jedan od faktora za razvod, ali nije bio presudan. Rene i ja se nismo dovoljno poznavali pre venčanja, onda smo počeli da se upoznajemo i nije nam se svidelo ono što smo spoznali - govorio je Boris za domaće medije.

Iako je rastanak sa suprugom prošao krajnje prijateljski, Boris je veoma propatio zbog toga što nije bio uz ćerku tokom prvih godina njenog života.

Boris Komnenić
foto: prentscreen/youtube/Izbliza - Produkcija Kadar

- Nismo se videli od izbijanja rata, jer iz nepoznatih razloga nikako nisam uspevao da dobijem vizu kako bih otišao da ih posetim. Od kada su vize ukinute, redovno se viđamo, ali sada je ona zrela i formirana osoba, majka moje unuke Lucije. Nika sada utiče na mene, pokušava da me vaspitava i učini zrelijim i boljim - pričao je glumac ranije.

Dirljivim i veoma bolnim rečima ispričao je kako je protekao njegov prvi susret sa naslednicom od kojeg je svima zastala knedla u grlu.

- Bio je to kao susret dvoje ljudi koji su veoma bliski, a ne znaju se. Sreli smo se u Ljubljani, jer tada još nisam mogao da dođem u Hrvatsku. Neprijatnost je veoma brzo razbijena, jer krv nije voda, a divni odnosi na sreću traju do danas - prisećao se glumac sa setom tokom svog života.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media