OVO PIĆE JE BOMBA ZA KRVNU SLIKU: Kad budete videli šta sve RADI 1 RAKIJSKA ČAŠICA, odmah ćete ga popiti
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/Tonchy Shultz

OBRATITE PAŽNJU

OVO PIĆE JE BOMBA ZA KRVNU SLIKU: Kad budete videli šta sve RADI 1 RAKIJSKA ČAŠICA, odmah ćete ga popiti

Odličan je za imunitet i ublažava upale u telu. Ima pomalo jak ukus, ali zapravo odlično deluje čak i kod mučnine i lošeg varenja. Preporučuje se redovna konzumacija jer može regulisati i šećer u krvi

Objavljeno:

Svakog dana nailazimo na novi recept koji „ustaje iz mrtvih“.

Međutim, kaže se da ovaj koji sledi može da opravda i tu tvrdnju. Naime, moćna svojstva đumbira poznata su hiljadama godina, ali mnogi ne mogu da pijuckaju čaj od ovog lekovitog korena po ceo dan.

Preporučuje se da dan započnu sa jednom rakijskom čašicom koncentrovanog napitka od đumbira.

Odličan je za imunitet i ublažava upale u telu. Ima pomalo jak ukus, ali zapravo odlično deluje čak i kod mučnine i lošeg varenja. Preporučuje se redovna konzumacija jer može regulisati i šećer u krvi.

Đumbir
foto: Profimedia

Glavni sastojak ovog napitka je limun, koji je važan i zbog svog antivirusnog dejstva i brojnih antioksidanata. Med je tu da ublaži ukus i pikantnost đumbira, ali ima i antibakterijska svojstva. Jednom rečju, imaćete pravu "bombu" za jačanje imuniteta. Možete pripremiti dovoljno nedelju dana, ali napitak držite u dobro zatvorenoj staklenoj flaši u frižideru.

Limun ocedite, đumbir oljuštite, izrendajte i procedite sok. Po želji dodajte med. Pomešajte pola čaše rakije (oko 15 ml) soka od đumbira i isto toliko limunovog soka, dodajte med po želji, prenosi Krstarica. Pijte ujutru, na prazan stomak. Uzmite ga najviše dvadeset dana, a zatim napravite pauzu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.