NAJBOLJI POSNI PREBRANAC ZA BADNJE VEČE: Po ovom RECEPTU ga još niste pravili, oduševićete ukućane
Prebranac, Foto: Printscreen/Youtube/ Sace Recepti

UKUSNO

NAJBOLJI POSNI PREBRANAC ZA BADNJE VEČE: Po ovom RECEPTU ga još niste pravili, oduševićete ukućane

Ne možemo da zamislimo posne dane bez prebranca...

Objavljeno:

Sastojci:

500 g krupnog pasulja

400 g crnog luka

250 ml ulja

so, biber u zrnu

lovorov list

mlevena paprika

Prebranac
foto: Printscreen/Youtube/ Sace Recepti

Priprema: Operite pasulj, stavite u šerpu sa vodom. Kuvajte par minuta dok voda ne proključa, a zatim procedite. Stavite novu vodu, par kašika ulja, par zrna bibera i list i kuvati oko dva sata. Sitno naseckati crni luk, i prziti ga na dosta ulja, kad postane staklast skloniti ga sa vatre i dodati mlevenu papriku i promesati. U skuvan i proceđen pasulj dodati zapršku, preručite ga u zenljanu posudu, pa peći u rerni na 200 oko 40 minuta.

(Espreso/Super Žena, b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.