OVO JE IMANJE MILOŠA BIKOVIĆA BLIZU VALJEVA: Prvi komšija mu POZNATA FACA, zanemećete (FOTO)
Miloš Biković, Foto: Vladimir Šporčić

iznenadiće vas

OVO JE IMANJE MILOŠA BIKOVIĆA BLIZU VALJEVA: Prvi komšija mu POZNATA FACA, zanemećete (FOTO)

Miloš Biković je, prema pisanju domaćih medija, kupio veliko imanje u blizini Valjeva, koje je 40 kilometara udaljeno od manastira Jovanja, u kojem je njegov brat Mihailo starešina

Objavljeno:

Jedan od najpopularnijih mladih glumaca deo samoizolacije zbog pandemije virusa korona proveo je u prirodi i mirnijem okruženju nego što je navikao, a navodno je toliko uživao da je poželeo sopstveni seoski kutak

Miloš Biković je, prema pisanju domaćih medija, kupio veliko imanje u blizini Valjeva, koje je 40 kilometara udaljeno od manastira Jovanja, u kojem je njegov brat Mihailo starešina.

Osim nekoliko ari zemlje, Miloš Biković je navodno kupio i staru kuću koja se nalazi u sklopu imanja, a ovih dana uveliko priprema teren za izgradnju novog doma, piše Alo.

miloš biković
foto: Profimedia, Sergei Karpukhin/TASS

- Biković je deo karantina proveo na selu, a iskoristio je i nekoliko dana da poseti svoga brata Mihaila, igumana Manastira Jovanja. Tih nekoliko nedelja u prirodi, daleko od gradske buke i gužve, imalo je pozitivan uticaj na Miloša, te je nedavno zbog toga kupio imanje baš u okolini Valjeva. Plan mu je da napravi kuću na selu, a budući da se njegovo imanje nalazi u neposrednoj blizini manastira, konačno će biti bliži svome bratu - naveo je izvor ovog lista i dodao:

1 / 3 Foto: Printscreen/RTS

- Budući da je kupio imanje sa starom kućom i okućnicom, Biković je odnedavno počeo sa pripremnim radovima za izgradnju novog doma. Angažovao je nekoliko majstora, sa kojima je srušio staru kuću, a uskoro će na tom mestu početi radovi na izgradnji nove.

Kako se navodi, popularni glumac, koji inače živi na relaciji Beograd - Moskva, planira da svaki slobodan trenutak provodi u novoj kući, daleko od gradske vreve.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Praznični pokloni za sve, samo u PEPCU!

Prava lepota i mladalački izged ipak kreće iznutra...uz vitamin E!

Biković za sada ne želi da komentariše ove navode.

- Nemam komentar, hvala na razumevanju - rekao je glumac za gorepomenuti medij.

Miloš Biković je, kako se nedavno pisalo, proveo deo karantina u manastiru Jovanja kod Valjeva, a komšija na novom imanju biće mu kolega Nenad Jezdić, koji već godinama živi u selu Zabradica nadomak Valjeva, gde se bavi poljoprivredom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.