KINESKI HOROSKOP TVRDI DA OVAJ ZNAK ČEKAJU PARE: Uz to ćete dobiti i POVIŠICU, stizaće sa svih strana
Ilustracija, Foto: Profimedia

vaŽno

KINESKI HOROSKOP TVRDI DA OVAJ ZNAK ČEKAJU PARE: Uz to ćete dobiti i POVIŠICU, stizaće sa svih strana

Godina Vodenog Tigra dosad je bila prilično uspešna i za Petlove, a to će se nastaviti i u decembru

Objavljeno: 14:22h

Pred nama je decembar, mesec koji će, sudeći po prognozama kineskih astrologa, doneti nova iskušenja za mnoge znakove. Zato je savet za gotovo svi ne donose brzoplete odluke zbog kojih će se kasnije kajati. Umesto toga, spustite loptu, zagledajte se u sebe, svedite sve račune i napravite planove za narednu godinu.

Ipak, sve to se ne odnosi na 4 znaka kineskog horoskopa kojima će u decembru sve ići od ruke.

Koza

(1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Stidljivi i nežni po prirodi, pripadnici ovog znaka najčešće sami sebi pokvare raspoloženje. Od njih nikada nećete čuti nijednu vulgarnu reč, vole ljude i društvo, ali su uvek nekako rezevisani i drže se po strani. Veruju da su predodređeni za samoću, pa teško otvaraju srce. Ovaj decembar će vas demantovati na najlepši način. Već početkom meseca očekuje vas prijatno poznastvo sa osobom koja će vas razumeti kao niko ranije. Uz to, ona je i veliki zaštitnik, što je vama nasušna potreba. Postoji velika šansa da je to vaša sudbinska ljubav, zato ne mračite, već uživajte u svakom trenutku.

Tigar

(1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998. i 2010)

S obzirom na to da je ovo vaša godina, nije ni čudo što vam sve ide od ruke. Ljubavni život biće vam obojen ljubavlju, romantikom i strašću, a i poslovi će vam ići od ruke. Ukoliko vam se ukaže prilika za putovanje, obavezno iskoristite šansu kako biste prikupili pozitivnu energiju. Polje posla i karijere vam je posebno naglašeno i možete očekivati povišicu. Samo povedite malo računa o zdravlju i manje se nervirajte.

Petao

(1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993. i 2005)

Godina Vodenog Tigra dosad je bila prilično uspešna i za Petlove, a to će se nastaviti i u decembru. Uspeh vas posebno očekuje na polju novca koji će vam stizati sa više strana. Do kraja godine možete očekivati naplatu nekog ranijeg duga od koga ste praktično već digli ruke. U ljubavi je sve na svom mestu, a naglašeno vam je i polje zdravlja, ali u pozitivnom smislu. U decembru ćete imati neverovatnu snagu i energijut da sve svoje planove sprovedete u delo do kraja godine.

Zmaj

(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

Pred vama je period u kome ćete veoma brzo shvatiti da je sudbina u vašim rukama i da sve zavisi samo od vas. Tu lekciju dobro upamtite i iskoristite decembar da sebe predstavite u najboljem svetlu, kako pred nadređenima, tako i pred osobom zbog koje vam već duže vreme srce ubrzano kuca. Hrabro zakoračite u decembar i nemojte se obazirati na manje prepreke na putu, već to posmatrajte kao izazov. Čeka vas velika sreća i na poslovnom i na emotivnom polju, pa ćete ovu kalendarsku godinu završiti na najlepši mogući način.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.