OVO JE NAJSTARIJI SIN FRANA LASIĆA KOJEG JE DOBIO SA 30 GODINA MLAĐOM: Iza sebe ostavio čak 3 ŽENE (FOTO)
Frano LasićS, Foto: Dragana Udovičić

obratite pažnju

OVO JE NAJSTARIJI SIN FRANA LASIĆA KOJEG JE DOBIO SA 30 GODINA MLAĐOM: Iza sebe ostavio čak 3 ŽENE (FOTO)

O njemu se ne zna mnogo, ali sudeći po fotografijama Janko uživa u očinstvu, ali i kulinarstvu. Osim toga, u opisu njegovog Instagram naloga je moguće pročitati da se bavi muzikom na nivou produkcije i didžejinga

Objavljeno: 14:26h

Pored glume koja mu je životni poziv, Frano Lasić za najveće bogatstvo smatra naslednika Nikolasa, kog je dobio u braku sa 30 godina mlađom izabranicom Milenom.

Posle prvog braka s Majom Nikšić, sa kojom je dobio sina Janka, glumac se 1983. godine oženio Ljiljanom iz Beograda, a taj brak je trajao svega tri nedelje. Nakon razvoda, Frano je dugo oklevao – da li da ponovo stane pred matičara ili ne, a onda je deset godina kasnije stupio u brak sa manekenkom Živom Stupink, sa kojom ima dvoje dece.

Međutim, kako mu je i taj brak propao, Milena je po svemu sudeći glumčev konačan izbor, bez obrzira na razliku u godinama, prenose često mediji. Najmanje poznat javnosti je Franov najstariji sin,Janko Lasić.

O njemu se ne zna mnogo, ali sudeći po fotografijama Janko uživa u očinstvu, ali i kulinarstvu. Osim toga, u opisu njegovog Instagram naloga je moguće pročitati da se bavi muzikom na nivou produkcije i didžejinga.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.