OTKRIVENO ČIME SE BAVE DECA DANILA LAZOVIĆA, VUK JE RUKOMETAŠ, A TEK DA ČUJETE ŠTA RADI MILOŠ: Ovo će da odjekne
Danilo Lazović, Foto: Printscreen/youtube

ko bi rekao

OTKRIVENO ČIME SE BAVE DECA DANILA LAZOVIĆA, VUK JE RUKOMETAŠ, A TEK DA ČUJETE ŠTA RADI MILOŠ: Ovo će da odjekne

Sin Miloš zajedno sa majkom vodi porodičnu prodavnicu, ćerka Jelena je farmaceutkinja, dok je njena sestra Milena psihološkinja i ujedno prvakinja države u plesu

Objavljeno:

Glumac Danilo Lazović koji je osvojio srca publike svojim ulogama i talentom, a jedan od likova kroz koji ga pamte jeste Šćepana Šćekića u seriji “Srećni ljudi”.

Lazović je rođen u radničkoj porodici u Brodarevu, da bi se nekoliko godina nakon njegovog rođenja cela porodica se preselila u Priboj gde je on završio gimnaziju. Nakon toga je završio Akademiju za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu gde je diplomirao 1974. godine, nakon čega je dobio ulogu u seriji “Otpisani”.

Mediji su pisali kako on voli kafane i boemski život, ali nasuprot tome, on je bio porodičan čovek i voleo je glumu:

Šćepan Šćekić, Danilo Lazović
foto: Printscreen

- Mama i tata upoznali su se na Zlataru 1976. godine. On je sa svojom klasom na tamošnjoj smotri govorio stihove, a ona je sa folklorom stigla sa Cetinja da učestvuje u programu. Danilo je sedeo u bašti hotela, dok su tek pristigle Cetinjanke izlazile iz autobusa. Obratio se Nadi Blam: “Je l’ vidiš onu devojku? To će mi biti žena”. Upoznali su se, i to je bilo sve - jednom je ispričala Danilova ćerka, dodavši da je on bio veoma brižan otac.

Sin Miloš zajedno sa majkom vodi porodičnu prodavnicu, ćerka Jelena je farmaceutkinja, dok je njena sestra Milena psihološkinja i ujedno prvakinja države u plesu.

Drugi sin Danila Lazovića Vuk je uspešan sportista, tačnije rukometaš. Rođen je u Beogradu, gde je započeo karijeru u Partizanu, dok trenutno nastupa za jedan klub iz Kuvajta.

Vuk je u braku sa svojom koleginicom, rukometašicom Barbarom Varlec, koja je poreklom iz Slovenije. Iz njihove ljubavi rodio se sin Luka, a kad im obaveze dozvole stacionirani su u glavnom gradu Crne Gore – Podgorici.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.