NOSI PREZIME KOJE NE SME DA OBRUKA: Sin pokojnog Danila Lazovića USPEŠAN je sportista, SVI GA ZNATE
Danilo Lazović, Foto: Printscreen

porodica

NOSI PREZIME KOJE NE SME DA OBRUKA: Sin pokojnog Danila Lazovića USPEŠAN je sportista, SVI GA ZNATE

Ozbiljan šmeker na oca

Objavljeno:

Danilo Lazović bio je legendarni jugoslovenski glumac koji je ostavio neizbrisiv trag u domaćoj kinematografiji i koga mnogi opisuju kao “dobrog čoveka velikog srca”. Publika će ga pamtiti po mnogim ulogama na filmu, televiziji i pozorištu, kojima je dao svoj unikatan pečat.

Rođen je u Brodarevu, gimnaziju je završio u Priboju, da bi 1974 diplomirao na FDU. Njegova prva uloga koja je bila primećena je ona iz čuvene serije „Otpisani“, ali posle su se nizale i role u u ostvarenjima “Laf u srcu”, “Poslednji krug u Monci” sa legenadrnim Gagom Nikolićem, “Tri karte za Holivud”…

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/ Miha

Kasnije je poznati glumac dobio i mural u Priboju, u kome je proveo jedan deo svog života. Inače, Danilo je godinama bio u srećnom braku sa suprugom Brankom, u kome su dobli četvoro dece, dvojicu sinova i dve ćerke.

Sin Miloš zajedno sa majkom vodi porodičnu prodavnicu, ćerka Jelena je farmaceutkinja, dok je njena sestra Milena psihološkinja i ujedno prvakinja države u plesu.

Drugi sin Danila Lazovića Vuk je uspešan sportista, tačnije rukometaš. Rođen je u Beogradu, gde je započeo karijeru u Partizanu, dok trenutno nastupa za jedan klub iz Kuvajta.

Vuk je u braku sa svojom koleginicom, rukometašicom Barbarom Varlec, koja je poreklom iz Slovenije. Iz njihove ljubavi rodio se sin Luka, a kad im obaveze dozvole stacionirani su u glavnom gradu Crne Gore – Podgorici.

Vuk je u jednom intervjuu priznao da mu danas najteže pada to što Danilo nije video uspehe koje je on postigao, kao i to što nije imao priliku da uživa u odgajanju unuka.

– Otac mi stoji istetoviran na ramenu. Jako mlad sam ostao bez njega. Ceo život se borim da njegovo ime nikada ne obrukam. Mislim da nisam i nikada ga neću obrukati. Teško mi pada, dva dana se to provlači kroz medije, pišu mi raznorazni ljudi neke ružne poruke, ima i onih koji pišu lepo. Nikada nisam hteo, niti dozvoljavao da iko loše kaže nešto o mom ocu ili da ja prezentujem njega u lošem svetlu. To je za mene jako bolna tema – istakao je svojevremeno.

Bonus video:

01:22

Mirović: Kako uđete u učionicu PRVI DAN tako će vam biti DO KRAJA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.