STIŽE NOVAC OD 23. NOVEMBRA, EVO I KOME: Važno obaveštenje za OVU GRUPU LJUDI
Novac, Foto: Profimedia

PROČITAJTE

STIŽE NOVAC OD 23. NOVEMBRA, EVO I KOME: Važno obaveštenje za OVU GRUPU LJUDI

Mlad Mesec nastupiće tačno jedan dan nakon početka vladavine Strelca tačnije 23. novembra u 23.57. Evo kome će doneti najviše sreće...

Objavljeno:

Mlad Mesec nastupiće tačno jedan dan nakon početka vladavine Strelca tačnije 23. novembra u 23.57. Evo kome će doneti najviše sreće i novca...

Takođe, ovo je najbolja prilika za manifestaciju koju ste čekali mesecima, pa zato pogledajte kako će mlad mesec delovati na vaš horoskopski znak.

Ovan Vaša vladajuća planeta Mars je možda retrogradna, ali ova vatrena lunacija će vam vratiti malo snage. Vaš um se aktivira, inspirišući vas da se fokusirate na svoja šira interesovanja i filozofska uverenja. Možda ćete otkriti da žudite za alternativnim perspektivama ili novim iskustvima koja vam mogu pomoći da napustite svakodnevnu rutinu i proširite svoj način razmišljanja. Izađite iz zone komfora...

Bik

Protekli mesec je bio mesec pomračenja koji je uzdrmao vaš svet i prevrnuo ga naopačke, tako da je ovaj mlad mesec dobro vreme da se suočite sa unutrašnjim demonima. Prilagođavanje velikim životnim promenama će učiniti da se osećate ranjivo, ali postavite granice tamo gde osećate da je potrebno. Pružite sebi prostor i energetsku zaštitu koja vam je potrebna kako biste obradili svoja osećanja.

Blizanci

Okrećete uzbudljiv novi list u vezama, a vaš brbljivi vazdušni znak će sigurno imati priliku da izrazi šta tačno želite od njih. Moguća su nova uzbuđenja u ljubavnom životu. Budite otvoreni za istraživanje u svakom mogućem smislu.

Horoskop
foto: Profimedia

Rak

Prilično vam je postalo dosadno u svakodnevnom rutini, zar ne? Svakog dana radite iste stvari, ali mlad mesec će vas inspirisati i prodrmati. Pokušajte da malo promenite raspored i rutinu, budite malo spontani. Promenite rutu kojom idete na posao, probajte fizičku aktivnost kojom se nikada niste bavili ili zakažite kafu sa prijateljem kojeg niste dugo videli. Ukoliko promenite navike, promenićete život.

Lav

I Lavovi mogu da očekuju iskre u životu i uzbudljiv nalet inspiracije, romantike i radosti zahvaljujući mladom mesecu. Na polju ljubavi možete da očekujete zabavu i uzbudljive preokrete, a možete i da primetite da ste kreativniji nego inače.

Devica

Fokusirajte se na to da unesete što više zabave u vaš dom i porodični život tako što ćete organizovati spontano okupljanje kod vas ili pripremiti specijalno jelo samo za vaše najbliže.

Ovo je takođe dobar trenutak da vaš životni prostor ulepšate novim dekorom.

Vaga

Skupite snage da priznate sebi svoje snove i želje tokom mladog meseca. Ova lunarna faza donosi duhovitost, spontanost i magiju u vašu komunikaciju, dajući vam mogućnost da hrabro kažete šta tačno mislite. Imaćete neke inspirativne razgovore sa ljudima oko sebe, dopustite da vaše ideje budu izrečene. Što više budete pričali svoju istinu, više ćete privlačiti energiju koja odgovara vašoj.

Škorpija

Prošli mesec je bio prilično brutalan za Škorpije, a pomračenja koja su se dešavala bila su posebno snažna za vas. Srećom, mlad mesec donosi toliko obilja u vaš život da biste mogli malo da nadoknadite energiju koju ste izgubili tokom tih unutrašnjih borbi.

Trenutno, imate priliku da povećate vaše prihode i značajno povećate priliv novac, pa budite smeli da tražite ono što znate da zaslužujete.

Strelac

Mlad mesec dolazi baš u trenutku kada počinje vaša vladavina, pa pre svega: srećan rođendan! Vaša energija verovatno već kruži i sve vrste prilika kucaju na vaša vrata. Ovo je za vas jedan od najmoćnijih momenata manifestacije u godini, tako da budite optimistični i vizuelizujte. Jarac

Poslovni život je važan, pogotovo za vaš horoskopski znak, ali ova zabavno-ljubavna lunarna faza služi da vas podseti da zaslužujete da uživate i u mirnom periodu. Duhovnih buđenja je sada mnogo, ali ćete moći da uživate u njima i da ih razvijate ukoliko sebi date prostor koj ije potreban za istraživanje. Raščistite vaš raspored za malo samoće u noći mladog meseca kako biste mogli da napunite baterije i zagrlite sovju spiritualnu stranu.

Sezona pomračenja bila je posebno oštra za vas, ali ova povoljna lunacija će vas naterati da se ponovo osećate slobodnim duhom i energijom. Uzbudljiv povetarac promena duva u vašem društvenom životu tako da je sjajno vreme da izađete i povežete sa drugima. Nova prijateljstva cvetaju i saradnje dolaze u fokus, pa prigrlite timski rad i ostanite otvoreni za nova poznanstva.

Riba

Mlad mesec Ribama donosi obilje. Poslovnih prilika će biti mnogo, a vaši talenti samo čekaju da budu viđeni .Pokažite se svetu. Reflektori vas čekaju da zauzmete centar bine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.