POSNI PASULJ SA OVOM NAMIRNICOM DO SADA NIKADA NISTE JELI: Jako je VAŽNO da OVO URADITE dok ih ne POMEŠATE RECEPT
Pasulj, Foto: Printscreen/Youtube/ Mama Buba

njami

POSNI PASULJ SA OVOM NAMIRNICOM DO SADA NIKADA NISTE JELI: Jako je VAŽNO da OVO URADITE dok ih ne POMEŠATE RECEPT

Ukučani će biti oduševljeni, jer će ga probati na još ukusniji način

Objavljeno: 17:53h

Zna se da se kod nas pasulj redovno nalazi na trpezi, a sa ovom namirnicom domaćice ga još nisu spremale.

Ukučani će biti oduševljeni, jer će ga probati na još ukusniji način.

Recept će vas vas naterati da ga spremate često, ali bitno je da uradite jednu stvar.

Sastojci:

Pasulj
foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

500 g belog pasulja,

3 glavice crnog luka,

12 kašika ulja,

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/ Mama Buba

2 manje glavice kiselog kupusa,

aleva paprika,

so,

biber.

Recept za posno jelo od pasulja i kiselog kupusa:

Posno jelo od pasulja i kiselog kupusa se priprema na sledeći način:

Šest sati pre pripreme jela ili tokom noći potopite pasulj u vodu i ostavite da stoji.

Kiseli kupus
foto: Profimedia

Potom kratko prokuvajte, iscedite, nalijte novom vodom, pa dodajte dve iseckane glavice crnog luka i 5 kašika ulja i kuvajte dok se pasulj ne raskuva.

U drugoj šerpi izdinstajte sitno seckani kiseli kupus sa malo ulja (ili masti).

U posebnoj šerpi zagrejte ostatak ulja i ispržite preostalu iseckanu glavicu crnog luka.

Pasulj
foto: Printscreen/Youtube/Jelajelena Petrovic

Dodajte kašiku aleve paprike, pržite još oko 60 sekundi, pa umešajte isceđen kuvani pasulj i dinstani kupus.

Posolite i pobiberite po želji, promešajte i zapecite u rerni.

(Espreso/Posna jela)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.