S OVIM MUŠKARCEM JE MIRA BANJAC OSTALA TRUDNA, IMALA JE SAMO 24: Njegov IDENTITET je svima dobro poznat (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

paŽnja

S OVIM MUŠKARCEM JE MIRA BANJAC OSTALA TRUDNA, IMALA JE SAMO 24: Njegov IDENTITET je svima dobro poznat (FOTO)

Često je smatrana jednom od najvećih zvezda jugoslovenske i srpske kinematografije, kao i najpoznatija glumica Vojvodine

Objavljeno: 09:20h

Proslavljena dramska umetnica, Mira Banjac i danas uživa veliko poštovanje i ljubav od strane publike, a to joj neizmerno znači.

Često je smatrana jednom od najvećih zvezda jugoslovenske i srpske kinematografije, kao i najpoznatija glumica Vojvodine.

Tokom svoje karijere, Mira nije u strogoj tajnosti držala svoju privatnost kao većina njenih kolega. Jednom prilikom, Banjčeva se osvrnula na svoje potomstvo, te tako na pitanje da li joj je krivo što nema više dece, odgovarila je:

- Nisam o tome razmišljala. Tu sam negde stala i rekla: To je moja sudbina-rekla je svojevremeno za domaće medije i dodala:

-Pošto sam rano ostala sama sa sinom, ponekad sam mislila da zbog čestih putovanja nisam bila tu kada sam mu bila potrebna. Privatni život uvek gubi. U životu je najvažnije pronaći ravnotežu, znati šta je važno, a šta nije i svoje vreme trošiti samo na bitne stvari. Treba se pravilno rasporediti, ali naravno to nije uvek moguće jer ne zavisi sve od vas. Ali, nažalost, to se nauči tek sa godinama-zaključuje ona.

Mira Banjac
foto: youtube/printscreen

Inače, sina Branislava glumica je dobila sa čovekom koji je bio njena prva velika ljubav. Reč je o inženjeru Andreji Jovanoviću, za koga se udala u 24. godini.

- U momentu razvoda Brana je bio isuviše mali da bi dobio ‘drugog oca’, a kasnije kad je porastao ‘drugi otac’ mu više nije ni bio potreban-kazala je Mira svojevremeno.

Mira nikada više javno nije predstavila nijednog svog partnera, samo je jednom prilikom izjavila:

- Nije mi nedostajalo poštovanje muškaraca. Mene su moji ljudi voleli.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.