LAZANJE SA BEŠAMELOM OD KOJIH VODA IDE NA USTA: Obratite pažnju na REĐANJE SASTOJAKA (RECEPT)
Foto: Printscreen/youtube/MilinKuvar

PREUKUSNO

LAZANJE SA BEŠAMELOM OD KOJIH VODA IDE NA USTA: Obratite pažnju na REĐANJE SASTOJAKA (RECEPT)

U tiganj na malo ulja upržiti mleveno meso i posoliti po ukusu

Objavljeno: 14:28h

Sastojci

1 pakovanje lazanja

500 g mlevenog mesa

1 glavica crnog luka

1l mleka

3 jaja

1 caša kisele pavlake

200 g kečap

50 g brašno

50 g maslac

300 g kačkavalja ili tvrdog sira

Priprema

U tiganj na malo ulja upržiti mleveno meso i posoliti po ukusu.

Bešamel sos: Na maslacu propržiti brašno, zatim dodati mleko mešati žicom dok se masa ne zgusne. Dodati po želji začine (peršun,beli luk, vegeta,so). Posebno umutiti jaja i kiselu pavlaku, dok se ne sjedini.

Lazanje
foto: Printscreen/Youtube/ Kuh Poh

Ređanje: lazanje, bešamel, kora, mleveno meso, kačkavalj ili sir, kečap. Ređati dok se ne utroši materijal, odozgo preliti filom od jaja i pavlake zapeći u prethodno zagrejanoj rerni oko 45-50min. dok ne porumeni i uhvati koricu. Izvaditi iz rerne da se ne bi sušilo sačekati da se malo prohladi i služiti.

Prijatno!

(Espreso/Oklagija.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.